Life

Cum arată fratele mai mic al Ginei Pistol. Paul preferă să stea departe de lumea showbiz-ului

10.03.2021 | 23:46
Cum arata fratele mai mic al Ginei Pistol Paul prefera sa stea departe de lumea showbizului
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul românesc, însă puțină lume știe cum arată fratele ei mai mic. Paul este cu cinci ani mai tânăr decât celebra lui soră și preferă să stea departe de lumea reflectoarelor.

Partenera de viață a lui Smiley a adus marți pe lume o fetiță, iar subiectul a ținut prima pagină a ziarelor. Multă lume s-a gândit cum a arătat copilăria acesteia.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a vorbit în trecut acea perioadă a vieții, iar una dintre persoanele nelipsite din povestirile acesteia a fost fratele mai mic. Cu toate acestea, puțină lume știe cum arată bărbatul.

Cum arată fratele mai mic al Ginei Pistol. Paul preferă să stea departe de lumea showbiz-ului

Gina Pistol și fratele ei, Paul
Gina Pistol și fratele ei, Paul
Sursa foto: Facebook

Gina Pistol provine dintr-o familie normală a perioadei comuniste din România. Vedeta a povestit că, deși părinții ei locuiau în Capitală, atât ea, cât și fratele mai mic și-au petrecut copilăria la bunici, în județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Își amintește că a avut parte de momente frumoase dar și de muncă multă: „culegeam porumbul, floarea soarelui, orice”.

„Eu şi fratele meu mai mic cu 5 ani decât mine eram ajutoarele bunicilor. Şi tot acolo am învăţat că ţăranii au respect şi empatie pentru tot ce-i înconjoară, au o înţelepciune care nu se învaţă la oraş, la nicio facultate”, a adăugat ea, potrivit OKMagazine.

ADVERTISEMENT

Pătinții celor doi s-au despărțit încâ de când Gina avea doar șase ani. Astfel, ea a devenit un stâlp al familiei și a ajutat la creșterea fratelui mai mic. Vedeta a povestit anterior că tatăl celor doi nu „s-a rupt” de ei după divorț.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare,” a adăugat ea, potrivit Viva.

ADVERTISEMENT