Life

Cum arată fratele secret al lui Denise Rifai. Ce spune prezentatoarea despre Murad: ”Parcă e copilul meu”. Foto

Prezentatoarea Denise Rifai are 36 de ani și moderează în acest moment una dintre emisiunile cu mare priză la public, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. În ciuda celebrității, despre familia vedetei se știu puține lucruri.
08.11.2021 | 18:40
Cum arata fratele secret al lui Denise Rifai Ce spune prezentatoarea despre Murad Parcae copilul meu Foto
Denise Rifai are un frate pe care practic l-a crescut și la care ține enorm
ADVERTISEMENT

După o activitate intensă la Realitatea TV, unde dezbătea subiectele politice ale zilei, Denise Rifai s-a mutat cu arme și bagaje în curtea Kanal D, unde prezintă din toamna trecută emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

”Decizia de a ma alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus: „Da!” cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată.

ADVERTISEMENT

Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai”, a mărturisit vedeta tv în momentul în care a acceptat propunerea Kanal D.

Denise Rifai: ”Sunt fată de arhitect”

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, secția arabă-engleză, Denise Rifai a declarat că inițial s-a angajat la un post de radio, pentru ca apoi să facă trecerea spre jobul de reporter pe domeniul economic la Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

”Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai: ”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă!”

La noi, la arabi este o vorbă: ”părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a dezvăluit Denise Rifai, la un moment dat, despre familia ei.

La începutul acestui an, într-un interviu acordat Radio Impuls, Denise Rifai a vorbit în premieră și despre fratele ei, Murad, de care este foarte atașat.

ADVERTISEMENT

Fratele vedetei tv este mare fan al Rapidului

”Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă, a mărturisit emoționată Denise Rifai.

”Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a spus Denise Rifai în cadrul emisiunii ”Invitatul de 12”.

FANATIK vă prezintă în premieră și fotografii cu fratele secret al vedetei tv de la Kanal D. În vârstă de 29 de ani, Murad este mare pasionat de fotbal, fiind fan al Rapidului, echipă la ale cărei meciuri a și fost prezent, pe vremea când ”vișiniii” evoluau în Giulești.

ADVERTISEMENT
Tags: