Life

Cum arată Irina Loghin în costum de baie, la 84 de ani. Artista s-a fotografiat pe plajă, în Dubai

Irina Loghin a apărut în costum de baie, la 84 de ani. Interpreta de muzică populară se află în Dubai, alături de fiul său.
06.12.2023 | 08:11
Cum arata Irina Loghin in costum de baie la 84 de ani Artista sa fotografiat pe plaja in Dubai
Irina Loghin s-a fotografiat în costum de baie, în Dubai. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La 84 de ani, Irina Loghin s-a afișat în costum de baie pe plajă, în Dubai, împreună cu fiul ei, și este în formă maximă. Solista duce o viață sănătoasă și respectă anumite obiceiuri alimentare.

Irina Loghin, în costum de baie, la 84 de ani. Solista s-a fotografiat pe plajă, în Dubai

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Irina Loghin reușește să se mențină într-o formă foarte bună. Îndrăgita interpretă de muzică populară are un stil de viață sănătos și, de mai mulți ani, nu consumă deloc carne, nici măcar de sărbători.

ADVERTISEMENT

Aflată în Duba, alături de fiul său, artista s-a lăsat fotografiată în costum de baie. Imaginile cu solista pe plajă au fost făcute publice pe rețelele de socializare.

Irina Loghin poartă un costum de baie colorat și apare cu zâmbetul pe buze în fotografiile postate. Într-una din imagini, solista este lângă o cămilă, pe plaja din Dubai.

ADVERTISEMENT
Irina Loghin costum de baie
Irina Loghin s-a fotografiat în costum de baie, în Dubai. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik

Trucurile cu care Irina Loghin se menține în formă

Pentru a se menține în formă, artista are diverse trucuri de înfrumusețare de la care nu se abate niciodată. De exemplu, Irina Loghin bea un ceai de cătină în fiecare dimineață, ingredient pe care îl consumă de mulți ani.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a explicat Irina Loghin acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Cântăreața are un regim alimentar bazat pe fructe, legume și cereale. Aceasta consumă des avocado, iar la carne a renunțat complet de ceva timp, după cum a spus în carul unor interviuri. Solista nu ar renunța la acest stil de viață, care o ajută să se simtă tânără, chiar și la această vârstă.

“Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. (…) În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, a spus Irina Loghin la Antena 3.

În plus, acum câteva luni, Irina Loghin a spus că odihna este foarte importantă. Pentru a avea un somn liniștitor, solista își pune lavandă sub pernă, obicei pe care îl respectă adesea.

ADVERTISEMENT
Tags: