Life

Cum arată Jane Seymour și Joe Lando. Actorii joacă din nou împreună după 30 de ani

Cât de schimbați sunt actorii Jane Seymour și Joe Lando. Vedetele de la Hollywood apar împreună într-o peliculă de Crăciun.
29.11.2022 | 10:02
Cum arata Jane Seymour si Joe Lando Actorii joaca din nou impreuna dupa 30 de ani
Cât de schimbați sunt Jane Seymour și Joe Lando. Vedetele apar împreună într-o peliculă de Crăciun. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată protagoniștii din serialul Dr. Quinn, care s-a difuzat la televiziunea americană CBS în perioada 1993-1998. Actorii joacă din nou împreună după aproape 30 de ani într-o producție dedicată Crăciunului.

Cât de schimbați sunt Jane Seymour și Joe Lando. Vedetele apar împreună într-o peliculă de Crăciun

Jane Seymour și Joe Lando au format un cuplu foarte iubit pe micile ecrane în urmă cu aproape 30 de ani. Timp de 6 sezoane au fost urmăriți de oameni de pretutindeni în producția creată de Beth Sullivan. Acum vor fi din nou colegi pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Renumiți actori americani apar împreună în filmul intitulat A Christmas Spark. Pelicula spune povestea lui Molly, care rămasă văduvă, decide să-și viziteze fiica în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea pregătește concursul de Crăciun.

În timpul pregătirilor pentru marele eveniment personajul interpretat de Jane Seymour se îndrăgostește de Hank Marshall, cel mai căutat burlac din oraș. Din distribuție mai fac parte actorii Jaxon Jensen, Colin Milne și Sharmaine Yeoh.

ADVERTISEMENT
Jane Seymour și Joe Lando, în prezent
Așa arată actorii Jane Seymour și Joe Lando în prezent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jane Seymour, dezvăluiri despre pelicula de Crăciun

Jane Seymour a dezvăluit cum a primit rolul din A Christmas Spark. Nu și-a imaginat nicio secundă că fostul său coleg de filmări, Joe Lando, cu care a jucat o perioadă destul de lungă în trecut, îi va fi alături.

„Când am citit prima dată scenariul, pur și simplu nu m-am gândit că el ar fi în producție”, a declarat actrița Jane Seymour despre colegul său de breaslă, Joe Lando, notează Forbes.

ADVERTISEMENT

„Oh, mă întreb dacă ar fi interesat de ceea ce sunt pe cale să fac? Acesta este unul cele mai bune scenarii de viață pe care le-am citit vreodată”, a mai adăugat vedeta americană.

Cei doi actori au fost un cuplu extrem de popular în serialul Dr. Quinn în care artistul joacă rolul unui bărbat de la munte, cu părul lung, pe nume Sully, în timp ce vedeta este un medic de frontieră foarte primitor.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul celor 6 sezoane, personajele ajung să se cunoască foarte bine, să se îndrăgostească și într-un final să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT