Life

Cum arată mașina Cristinei Ciobănașu. Actrița o spală doar de două ori pe an

Cristina Ciobănașu a dezvăluit câteva curiozități din viața personală și cum are grijă de autoturismul cu care se deplasează în fiecare zi. Ce face rar vedeta.
25.08.2022 | 19:20
Cum arata masina Cristinei Ciobanasu Actrita o spala doar de doua ori pe an
Ce are Cristina Ciobănașu în autoturism. De când ori o curăță vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată mașina actriței din serialul Adela, de la Antena 1. Frumoasa șatenă recunoaște că o spală doar de două ori pe an pentru că nu are foarte mult timp liber la dispoziție din cauza numeroaselor proiecte pe care le desfășoară.

Ce are Cristina Ciobănașu în autoturism. De când ori o curăță vedeta

Cristina Ciobănașu recunoaște că nu are timp să-și curețe mașina, care la interior are foarte multe ambalaje și gunoaie. Prezentatoarea de la Happy Channel le-a arătat fanilor cum arăta autoturismul pe care-l curăță rar.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Vlad Gherman susține că merge la spălătorie numai de două ori pe an, însă se gândește foarte serios să scape de acest obicei neplăcut.

„V-am spus vreodată că îmi fac timp să-mi spăl mașina doar de două ori pe an? Mă gândesc să schinb acest obicei”, a mărturisit actrița la secțiunea Stories de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mașina este o a doua casă pentru Cristina Ciobănașu, care o folosește atunci când are de repetat un scenariu pentru film și simte nevoia să aibă foarte multă liniște sau când este pe grabă și trebuie să se machieze.

În plus, autovehiculul este și locul în care vedeta mănâncă între pauzele de la filmări, de aceea există foarte multe lucruri care trebuie aruncate la coșul de gunoi.

ADVERTISEMENT
Așa arată mașina deținută de Cristina Ciobănașu
Așa arată mașina deținută de Cristina Ciobănașu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce mașină conduce Cristian Ciobănașu

Cristina Ciobănașu este tare mândră de autoturismul pe care-l conduce de câțiva ani. Mașina, pe care șatena o numește „buburuză” este un Fiat 500 Cult, care are o culoare unică și dotări speciale pe care nu le au modelele anterioare.

De când a văzut-o în showroom vedeta s-a îndrăgostit iremediabil de ea, la fel și fostul partener de viață, Vlad Gherman, care a fost de multe ori la volanul acesteia. Actorul împrumută destul de des mașina, chiar și după despărțire.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ajuns pe drumuri separate la mai bine 9 ani de relație, când toată lumea se aștepta să pășească în fața altarului.

ADVERTISEMENT