Life

Foștii iubiți Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, discuție despre Oana Moșneagu: „Păi nu știe?”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, discuție despre Oana Moșneagu. Ce i-a spus fosta iubită actorului, chiar atunci când acesta vorbea la telefon cu actuala parteneră.
17.08.2022 | 10:57
Fostii iubiti Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman discutie despre Oana Mosneagu Pai nu stie
Ce au vorbit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre actuala iubită a actorului. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o discuție interesantă, în care a apărut numele Oanei Moșneagu.

Ce au vorbit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman despre actuala iubită a actorului

După cum bine se știe deja, deși s-au despărțit, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au o relație foarte bună. Aceștia au rămas prieteni și apar des în postări pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Râd, glumesc și se amuză unul pe seama celuilalt, chiar dacă fiecare și-a găsit fericirea în brațele altei persoane.

Acum, Vlad Gherman este cu actrița Oana Moșneagu, despre care cei doi foști iubiți au vorbit în cel mai recent clip postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au filmat pentru emisiunea pe care o prezintă împreună și, în timpul unei pauze, actrița a decis să facă o filmare în timpul căreia l-a surprins pe Vlad Gherman vorbind cu iubita lui prin mesaje.

Cristina Ciobănașu, nemulțumită că Vlad Gherman vorbea cu Oana Moșneagu

Fosta iubită a lui Vlad Gherman s-a arătat nemulțumită de faptul că acesta nu îi acordă atenție pentru filmarea videoclipului respectiv și a întrebat cu cine vorbește, răspunsul fiind Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT

Replica actriței a fost una mai acidă, ea întrebându-l pe Vlad Gherman de ce îi dă mesaje iubita lui dacă știe că are filmare și nu poate vorbi.

Vlad Gherman a dezvăluit că Oana Moșneagu știa că are o filmare de făcut, dar a trebuit să vorbească cu ea deoarece a fost la medic și voia să vadă cum se mai simte.

ADVERTISEMENT

„Chiar nu am timp, uite ce face el, în loc să fie atent la filmare, el stă și postează, dă mesaje. Cu cine vorbești? Cu Oana? Păi Oana nu știe că ai filmare astăzi?”, a întrebat pe filmare Cristina Ciobănașu.

„Ba da! A fost la doctor, sărăcuța”, a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au o relație frumoasă de la începutul acestui an. Cei doi se înțeleg foarte bine și chiar au decis să se mute împreună.

ADVERTISEMENT