ADVERTISEMENT
Life

Cum arată Nadia Comaneci la 59 de ani. Fosta gimnastă a afișat un look deosebit cu ocazia Paștelui

Autor: Cerasela Stafie | 06.04.2021 | 18:55
Cum arată Nadia Comaneci la 59 de ani. Fosta gimnastă a afișat un look deosebit cu ocazia Paștelui
Cum arată Nadia Comaneci la 59 de ani. Fosta gimnastă a afișat un look deosebit cu ocazia Paștelui Sursa foto: Instagram.com

Nadia Comăneci a uimit internauți cu modul în care arată la 59 de ani. Fosta gimnastă a afișat un look deosebit cu ocazia Paștelui Catolic.

ADVERTISEMENT

Fosta mare campioană a petrecut sărbătoarea Învierii Domnului în America, alături de familia sa. Cu această ocazie, ea a decis să adauge și un detaliu deosebit fotografiei tradiționale cu ouăle vopsite.

Nadia Comăneci a distribuit o imagine în care apare cu aceeași pălărie pe care a purtat-o în 1976, la Jocurile Olimpice. În acel an, ea a reușit să obțină primul zece perfect din istoria gimnasticii.

Cum arată Nadia Comaneci la 59 de ani. Fosta gimnastă a afișat un look deosebit cu ocazia Paștelui

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci, look deosebit pentru ziua de Paște
Sursa foto: Instagram

„Această pălărie legendară este parte din uniforma din 1976 de la Jocurile Olimpice… Paște Fericit! Ouăle sunt desenate de Dylan,” a scris Nadia în descrierea imaginii de mai sus.

ADVERTISEMENT

Fanii acesteia au fost surprinși de transformarea gimnastei. La 59 de ani, ea se bucură de o siluetă de invidiat, însă schimbarea Nadiei este una evidentă. Totuși, oamenii își aduc aminte cu drag de momentele în care era „regina” gimnasticii.

Internauții au reacționat în număr mare, mulți dintre ei felicitând-o pe fosta sportivă pentru modul în care arată: „Nu-mi vine să cred că ești aceeași persoană pe care o urmăream la televizor cu mulți ani în urmă, în timpul acelor Jocuri Olimpice!”

„Ai fost inspirația mea pentru a fi sportiv când eram tânăr. Te iubesc și mereu o voi face. Vă doresc fericire și sănătate !! Paste fericit, dragă!” i-a transmis unul dintre admiratori. Oamenii au admirat și pălăria acesteia, majoritatea asemânând-o cu Mary Poppins.

ADVERTISEMENT

Nadia a avut un palmares excepțional. La doar 13 ani ea a câștigat trei medalii de aur și una de argint la Campionatele Europene din Norvegia. Un an mai târziu, în 1976, ea a obținut primul 10 din istoria gimnasticii, la Jocurile Olimpice de la Montreal, Quebec. Fosta campioană olimpică este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii și, din 1996, este căsătorită cu Bart Conner. Cei doi au împreună un băiat, Dylan, în vârstă de 14 ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!