Life

Cum arată noul portret al Familei Regale, după moartea Reginei Elisabeta. Kate Middleton, cea mai puternică femeie din spatele domniei Regelui Charles

Casa Regală a Marii Britanii a făcut public primul portret de familie realizat după moartea Reginei. Kate Middleton, rol deosebit în ceea ce privește domnia noului Rege.
03.10.2022 | 17:50
Cum arata noul portret al Familei Regale dupa moartea Reginei Elisabeta Kate Middleton cea mai puternica femeie din spatele domniei Regelui Charles
Noul portret al Familiei Regale, după moartea Reginei. Foto: Hepta/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Palatul Regal al Marii Britanii a făcut public primul portret de familie de după moartea Reginei, realizat chiar înainte de înmormântarea Majestății Sale. Charles al III-lea și Prințul Willliam s-au fotografiat alături de soțiile lor, Camilla Parker Bowles și Kate Middleton, de altfel, două dintre femeile care se află și în spatele domniei noului Rege.

Cum arată noul portret al Familiei Regale al Marii Britanii după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Palatul Buckingham a făcut public un nou portret al Familiei Regale realizat după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Cele două cupluri, formate din Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles -Regina Consoartă a Marii Britanii-, precum și din Prințul William și Kate Middleton, au fost fotografiate în seara zilei de 18 septembrie, înainte de înmormântarea Majestății Sale. 

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Portretul a fost distribuit pe rețelele sociale și a fost realizat de fotograful Chris Jackson. Kate Middleton poartă o ținută neagră, formată dintr-o rochie cu mânecă lungă, dresuri și pantofi. Prințesa de Wales și-a completat look-ul cu părul coafat în bucle lejere.

Prințul William a ales un costum elegant, aproape identic cu cel purtat de tatăl său. De asemenea, soția Regelui a purtat o rochie neagră, cu detalii brodate în zona decolteului.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry lipsesc din fotografia de familie

Din portretul de familie lipsesc Prințul Harry și Meghan Markle, care au revenit în Marea Britanie pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Ei au petrecut 11 zile în Anglia, însă relația lor tensionată cu Casa Regală nu pare să se sfârșească în viitorul apropiat.

Recent, ei au fost retrogradați oficial pe site-ul Familiei Regale, fiind împinși la capătul listei, urmați doar de Prințul Andrew.

ADVERTISEMENT

„Cred că este foarte trist. În zilele în care Harry a fost aici, a existat o oportunitate, având în vedere că se aflau la doar câteva sute de metri distanță unul de celălalt, pentru o întâlnire sau o cină sau o adunare de orice fel în care puteau, de fapt, să încerce să rezolve lucrurile”, a spus Katie Nicholl, expert regal și autoarea cărții The New Royals, cu privire la relația dintre Prințul Harry și Prințul William, notează Page Six. 

Cine sunt femeile din spatele domniei Regelui Charles al III-lea?

Încoronarea Regelui Charles al III-lea marchează începutul unei lungi domnii de moștenitori bărbați, următorii la succesiunea tronului fiind Prințul William și fiul său, George, însă acest lucru nu înseamnă că de la conducere lipsește spiritul feminin.

ADVERTISEMENT

Suveranul are în spate o listă impresionantă de femei care să-l ajute să se ghideze în timpul domniei. Prima dintre ele este chiar soția sa, Camilla Parker Bowels, care a dovedit deja că își poate păstra calmul atunci când Regele nu o face.

Un videoclip filmat pe 13 septembrie îl înfățișează pe noul monarh cum se enervează pe un stilou care curge, împiedicându-l să semneze o carte de vizitatori. Soția lui a calmat situația, folosind un stilou nou, în timp ce Regele a părăsit camera.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, cea mai puternică femeie din Familia Regală la momentul actual

Potrivit Tinei Brown, autoarea The Palace Papers, Kate Middleton, încoronată recent ca Prințesă de Wales, este cea mai puternică femeie din Familia Regală la momentul actual.

„Monarhia se află pe umerii subțiri ai lui Kate Middleton. Totul depinde de ea chiar acum. Dacă, din orice motiv, ea s-ar fi gândit ca Meghan Markle: ‘Am plecat de aici, pot face mult mai bine’, ar fi un dezastru.

Cred că s-ar prăbuși în acest moment fără ea, deoarece ea este singura femeie frumoasă, modernă, bine educată, care chiar dorește să se angajeze în rigorile acestei instituții. Nu multe tinere ar putea face asta”, a spus Brown, conform Page Six. 

De asemenea, o altă prezență feminină importantă în viața Regelui Charles este sora sa, Prințesa Anne. Diferența de vârstă dintre ei este de doar doi ani, iar atunci când mama lor a urcat pe tron erau mici copii. Relația lor strânsă s-a consolidat încă de la început, când Regina Elisabeta și Prințul Filip erau adesea plecați în turnee și angajamente regale.

Cumnata regelui Charles, Sophie, Contesa de Wessex, o favorită a Familiei Regale

Cumnata regelui Charles, Sophie, Contesa de Wessex, a devenit favorită printre membri regalității de-a lungul anilor petrecuți în familie. Soția fiului cel mai mic al Reginei Elisabeta, Prințul Edward, a avut o legătură extrem de strânsă cu regretata suverană și chiar a fost denumită „stânca ei”.

Charles pare, de asemenea, la fel de apropiat de Sophie, poate ținând seama și de locul pe care ea l-a ocupat în inima mamei sale.

 

ADVERTISEMENT