Life

Cum arată Oana Roman îmbrăcată în colanți. A slăbit enorm, nici nu zici că e ea

Oana Roman, în colanți. Cum arată vedeta îmbrăcată astfel. A slăbit enorm și este de nerecunoscut. A atras toate privirile.
02.04.2023 | 13:39
Cum arată Oana Roman acum în colanți. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a afișat, de curând, în colanți. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment, deoarece a slăbit în mod vizibil. Cu greu au recunoscut-o toți cei apropiați și au admirat-o pentru ținuta care-i punea foarte bine în evidență silueta plăcută.

Oana Roman, de nerecunoscut. Cum arată în colanți

De când s-a despărțit de Marius Elisei și este o femeie singură, Oana Roman pare că radiază tot mai mult și încearcă să arate din ce, în ce mai bine. La un eveniment de la finalul lunii martie, fiica lui Petre Roman a apărut îmbrăcată într-o pereche de colanți, ce îi arăta picioarele subțiri.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a asortat colanților un sacou portocaliu, un decolteu, o pereche de ghetuțe și o geantă de umăr. De asemenea, se poate observa că vedeta a pierdut foarte mult și din dimensiunea taliei, semn că urmează cu strictețe un stil de viață mai sănătos.

Fanii nu au putut trece cu vederea transformarea Oanei Roman, așa că au asaltat-o cu diferite comentarii de apreciere: ”Foarte frumoasă, Oana!”/ ”Ce frumos îți stă cu galbenul asta, e culoarea mea preferata. Și cu coafura. Bravo!”/ ”Îți stă foarte bine părul și ținuta îți vine foarte bine”, sunt o parte dintre reacțiile admiratorilor.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a început transformarea fizică din 2019. A pierdut  peste 20 de kilograme de atunci, cu ajutorul unui regim alimentar echilibrat, tratamente corporale sau ceaiuri. În cadrul unui interviu, Oana Roman a mărturisit că nu are de gând să se oprească aici.

”Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa.

ADVERTISEMENT

A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut”, a declarat fiica lui Petre Roman pentru ego.ro

Oana Roman vrea să facă o operație pentru a arăta și mai bine

Pe lângă faptul că este foarte determinată să continue cu un stil de viață mai sănătos, Oana Roman a mai precizat pentru sursa anterioară că vrea să apeleze și la operații estetice. Mai exact, este decisă să treacă printr-o procedură de abdominoplastie, deoarece a rămas cu surplus de piele, în urma pierderii kilogramelor.

ADVERTISEMENT

Oana Roman nu are voie să facă alte intervenții la nivelul abdomenului, în afară de abdominoplastie, deoarece a avut probleme de sănătate, după ce în urmă cu aproape 8 ani și-a adus fiica pe lume, prin cezariană. Vedeta a fost la un pas de moarte, deoarece a avut un risc de septicemie.

ADVERTISEMENT