Life

Cum arată Oana, sora Biancăi Drăgușanu. E de o frumusețe rară!

25.07.2020 | 16:54
Cum arata Oana sora Biancai Dragusanu E de o frumusete rara
Bianca Drăgușanu alături de Oana, sora sa mai mică. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Dacă Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului românesc, sora sa preferă să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor.

Asta pentru că nu se poate împăca deloc cu lumea mondenă, deși a acceptat să participe alături de vedetă în sezonul trei al show-ului Asia Express.

ADVERTISEMENT

Cele două au fost eliminate rapid în urma certurilor de pe traseu, însă fanii nu au putut să nu remarce frumusețea de invidiat a Oanei. Unii chiar au susținut că arată mult mai bine decât fosta soție a lui Victor Slav.

Cine este și cum arată sora Biancăi Drăgușanu. Locuiește în Călan

Chiar dacă nu a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal cu relațiile sale, tânăra se poate lăuda cu un trecut amoros la fel de zbuciumat. Asta pentru că a trecut deja prin două căsnicii și este mama a doi băieți minunați, cărora mătușa Bianca le face mereu toate poftele.

ADVERTISEMENT

De altfel, când afacerile sau diversele prezentări la care ia parte îi ocupă tot timpul, vedeta preferă de multe ori să o lase pe Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav în grija surorii sale.

Stabilită în Călan, tânăra și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, iar clienții nu sunt deloc puțini, chiar și acum, în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre sora ei mai mică

Pe lângă rolul de mămică, pe care îl îndeplinește cu succes, Oana are grijă și de magazinul de haine din Hunedoara, unde se comercializează îmbrăcămintea creată chiar de Bianca.Cele două au acum o relaţie foarte bună, chiar dacă în copilărie obișnuiau să se certe din orice.

Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima.

ADVERTISEMENT

Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT