Life

Cântărețul Octavian Riu, complexat de cum arăta: ”Simțeam că nu o atrag fizic pe soția mea”

Octavian Riu a suferit o transformare radicală de dragul carierei, dar și pentru a fi pe placul soției sale. Cântărețul era extrem de slab în trecut!
01.11.2022 | 13:00
Cantaretul Octavian Riu complexat de cum arata Simteam ca nu o atrag fizic pe sotia mea
Octavian Riu, alături de nevasta lui, Mădălina. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Octavian Riu a avut de suferit din cauza felului în care arăta înainte să fie cunoscut. Artistul-dentist s-a confruntat cu multe glume pe seama fizicului său, însă cu ambiție a reușit să se transforme complet, iar azi e de nerecunoscut.

Octavian Riu, ironizat de iubite pentru că era prea slab

Riu a făcut câteva sacrificii de dragul carierei. Încă din adolescență, colegii săi de la școală se legau de faptul că era prea slab. A avut multă vreme complexe și credea că nu va ajunge să facă tot ce a realizat de-a lungul timpului, urmând o carieră în stomatologie în paralel cu pasiunea sa pentru muzică.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus o parte a poveștii sale de viață despre care acum își amintește râzând, însă atunci când era ținta răutăților celor din jur nu i-a picat tocmai bine.

„De când mă știu am fost slab, de când mă știu am auzit mereu de la ceilalți: Mănâncă! Sau mă întrebau dacă mai mănânc și eu ceva că arăt ca un schelet ambulant. Se făceau mereu glume pe seama mea. La școală făceau mișto de mine, mă poreclau post negru.

ADVERTISEMENT

Nici nu mai știu câte mișto-uri a trebuit să aud cu referire la cum arătam, însă cu timpul devenisem imun. Ok, înțelesesem că eram foarte slab, vedeam și eu asta în oglindă. Mâncam ca orice copil normal, doar că metabolismul nu mă prea ajuta să pun kilograme”, a povestit Octavian Riu, în exclusivitate pentru FANATIK.

octavian riu
Sus: Octavian Riu înainte de transformarea sa fizică. Foto jos: Așa arată artistul după 3 ani de sală

Octavian Riu, îngrijorat că ar fi putut fi părăsit de soție din cauza fizicului

În perioada liceului, Octavian cântărea între 45 și 50 de kilograme. „Aș fi vrut să se uite și la mine fetele… Nu prea aveam mare noroc. În clasa a 11-a am avut și eu o iubită. După o lună mi-a zis că ea nu mai vrea să stea cu mine pentru că sunt prea slab și râd prietenele ei de ea”, ne-a mai istorisit Riu.

ADVERTISEMENT

În acel moment, interpretul de muzică ușoară a luat decizia să înceapă o cură de îngrășare. Timp de mai multe zile, ca să pună pe el, mânca doar cartofi prăjiți, însă a renunțat imediat la această dietă deoarece i se făcuse rău. Multă vreme s-a mirat cum de soția s-a uitat la el.

„Am avut momente în care simțeam că nu o atrag fizic pe soția mea. Îmi spunea uneori să mă îngraș, dar ea o făcea cumva ca să nu mă jignească. Știa să-mi spună subtil că ar fi mai atrasă de mine dacă aș arăta și eu mai bine”, a completat Octavian.

ADVERTISEMENT

Artistul a luat, în cele din urmă, taurul de coarne și s-a apucat serios de sală, consumând în același timp alimentele care i-au mai dat niște forme, evident sub stricta supraveghere a unui specialist în nutriție.

„Acum am 76-77 de kilograme datorită faptului că în luna septembrie 2019 m-am apucat de sală. Mi-am schimbat alimentația total. Am studiat un pic de nutriție și, în sfârșit, de prin 2020 am început să arăt și eu ca un om normal”, a concluzionat Riu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde