Fotbal intern

Cum arată primul “11” al FCSB pentru Supercupa României cu CFR Cluj! Care sunt surprizele pregătite de Petrea. Exclusiv

14.04.2021 | 15:20
Cum arata primul 11 al FCSB pentru Supercupa Romaniei cu CFR Cluj Care sunt surprizele pregatite de Petrea Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj şi FCSB se vor duela joi, de la ora 19:00, în Supercupa României, meci care se va juca pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. FANATIK a aflat ce prim “11” va folosi Toni Petrea în derby-ul care îi poate aduce al doilea trofeu din carieră.

Din informaţiile FANATIK, Toni Petrea va opera şapte schimbări în primul “11” faţă de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul din sezonul regulat. Mai exact, Andrei Vlad, Iulian Cristea, Risto Radunovic şi Florin Tănase vor fi singurii jucători care rămân în formula de start şi pentru Supercupa României.

ADVERTISEMENT

Primul “11” al FCSB pentru meciul cu CFR Cluj din Supercupa României

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Darius Olaru şi Andrei Miron au ieşit din planurile lui Toni Petrea, după accidentările suferite de cei doi în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Pe lângă aceştia, din primul “11” al FCSB pentru duelul cu CFR Cluj ar mai putea lipsi Vali Creţu, Ovidiu Popescu, Adrian Şut, Olimpiu Moruţan şi Octavian Popescu.

FANATIK a aflat că Toni Petrea ar putea să meargă pe mâna lui Andrei Vlad în poartă, în timp ce linia defensivă va fi formată din Denis Haruţ, Iulian Cristea, Dragoş Nedelcu şi Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT

La mijloc, Toni Petrea îi va introduce pe Ionuţ Vînă, Gabriel Simion şi Ovidiu Perianu. Marea surpriză vine în atac, unde Ante Vukusic ar putea începe ca titular, postură în premieră de când s-a transferat la FCSB. Croatul ar putea fi ajutat în ofensivă de Răzvan Oaidă şi Florin Tănase. Cu toate acestea, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut, există posibilitatea apariţiei unor schimbări de ultim moment în primul “11” al “roş-albaştrilor”.

FCSB: A. Vlad – Haruţ, Cristea, Nedelcu, Radunovic – Vînă, Simion, Perianu – Oaidă, Vukusic, Tănase

Ante Vukusic, primul meci la FCSB după o lună

FANATIK a anunţat în exclusivitate că zilele lui Ante Vukusic la FCSB erau numărate încă de când semnase contractul cu FCSB. Croatul nu a primit prea multe minute până acum, după ce a debutat în derby-ul cu Dinamo din optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic ar putea bifa primul meci ca titular la FCSB, după ce ultima oară jucase în victoria cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, din etapa a 26-a, meci care s-a jucat pe 7 martie 2021. În cele cinci partide jucate în tricoul “roş-albaştrilor”, atacantul de 29 de ani a bifat 129 de minute.

“Vukusic rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred! Mai intră doar pe ușă, pe teren nu cred. Ce să mai fac? Am văzut ce era de văzut” – Gigi Becali (10 martie 2021)

CFR Cluj şi FCSB vor disputa a 22-a ediţie a Supercupei României, iar meciul de la Ploieşti va fi arbitrat de Radu Petrescu. Acelaşi arbitru a fost la centru şi la finala din 2018, când ardelenii, cu Edi Iordănescu, pe bancă au câştigat trofeul în faţa Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 6,40 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT