Life

Cum arată și ce face acum băiatul de suflet al lui Gigi Becali. Tânărul de 21 de ani și-a ales o meserie grea

Copilul ”adoptat” de Gigi Becali, Marian Ursea, și-a schimbat complet cursul vieții după ce a fost ajutat financiar de latifundiarul din Pipera. Are 21 de ani.
14.08.2022 | 15:40
Cum arata si ce face acum baiatul de suflet al lui Gigi Becali Tanarul de 21 de ani sia ales o meserie grea
Ce meserie are copilul de suflet al lui Gigi Becali. Ce face tânărul de 21 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată și ce face acum băiatul de suflet al omului de afaceri, care este recunoscut pentru faptele sale caritabile. Tânărul de 21 de ani și-a ales o meserie grea și demonstrează că a răzbit, chiar dacă a avut parte de multe necazuri.

Ce meserie are copilul de suflet al lui Gigi Becali. Ce face tânărul de 21 de ani

Copilul de suflet al lui Gigi Becali a devenit cunoscut în urmă cu 10 ani. Tânărul originar din comuna Breaza, județul Buzău, are o poveste de viață cutremurătoare. A fost părăsit de mamă și tatăl s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

Afaceristul i-a sărit în ajutor când a aflat că Marian Ursea trăiește într-un bordei cu singura ființă care îi rămăsese în viață, bunica. I-a cumpărat o casă în valoare de 17.000 de euro și a avut grijă să nu-i lipsească nimic.

Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera a angajat o femeie din localitate să o îngrijească pe bătrâna care s-a stins din viață în anul 2017. Rămas singur, băiatul nu a renunțat la visele sale și a mers mai departe.

ADVERTISEMENT
Marian Ursea
Marian Ursea, băiatul de suflet al lui Gigi Becali. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Copilul ”adoptiv” al lui Gigi Becali, artist de muzică populară

Datorită lui Gigi Becali, băiatul a mers la școală și a învățat o meserie, și anume frizerie. Marian Ursea nu a mers în această direcție o perioadă foarte lungă și în urmă cu 3 ani s-a lansat în muzica populară. Are mai multe piese pe Youtube.

„Este visul meu să cânt muzică populară și cu ajutorul unor oameni dragi din viața mea simt că îl voi vedea împlinit. Deja am cântat în câteva spectacole și voi munci mult să ajung undeva sus. 

ADVERTISEMENT

Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor și altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. 

Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ și trebuie să fac câte ceva la ea. Și plus alte cheltuieli, transport, școală”, spunea tânărul în urmă cu ceva vreme, conform kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Marian Ursea a păstrat legătura cu Gigi Becali și spune că-l consideră ca un tată. În fiecare lună tânărul primește între 1.000 și 5.000 de lei, omul de afaceri ținându-și promisiunea făcută în urmă cu 10 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: