News

Cum arată singura nepoată a soților Ceaușescu. Are 26 de ani și conduce o afacere

Cum arată singura nepoată a soților Ceaușescu. Alexandra și-a finalizat studiile la Universitatea de Arhitectură și Urbanism.
02.12.2023 | 10:58
Cum arată singura nepoată a soților Ceaușescu. colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Protv
ADVERTISEMENT

Cum arată singura nepoată a soților Ceaușescu și ce studii a terminat? Alexandra are 26 de ani și conduce o afacere. Este fiica lui Valentin Ceaușescu, cel mai mare dintre copiii cuplului prezidențial.

Cum arată singura nepoată a soților Ceaușescu

Deși au trecut aproape 34 de ani de la execuția soților Ceaușescu, împușcați într-o unitate militară din Târgoviște, românii sunt și acum curioși cu privire la cuplul prezidențial din perioada comunistă. De altfel, mulți se întreabă ce s-a ales de urmașii familiei Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Elena și Nicolae Ceaușescu au avut trei copii: Valentin, Zoia și Nicu. Fiul cel mare, Valentin, în vârstă de 75 de ani, este singurul care mai trăiește. Totodată, el este singurul care a oferit nepoți soților Ceaușescu, pe Daniel și Alexandra.

Dacă pe Daniel l-au cunoscut, el având 8 ani când la Revoluția din 1989, pe Alexandra, singura lor nepoată, nu au ajuns să o cunoască. Ea este fiica lui Valentin și a Roxanei Dună, cea cu care s-a căsătorit fiul cel mare al soților Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Alexandra, singura nepoată a soților Ceaușescu, are 26 de ani și pe lângă faptul că este foarte frumoasă, tânăra are o carieră de apreciat. A studiat designul interior la Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, din București.

Alexandra este pasionată de pian și fotografie

După finalizarea studiilor, Alexandra și-a deschis o afacere alături de doi colegi. Prin prisma activității sale a reușit să câștige foarte multe premii, contribuind la redecocarea în stil interbelic a unor hoteluri de lux.

ADVERTISEMENT

„Ideologia noastră constă în faptul că vedem designul ca pe ceva mai mult decât doar crearea unui spațiu armonios, considerăm că acesta ar trebui întotdeauna să spună o poveste.

De aceea acordăm o atenție specială nevoilor clienților noștri, în încercarea de a găsi povestea unică a fiecărui spațiu în parte”, se arată pe site-ul firmei pe care Alexandra o conduce.

ADVERTISEMENT

Alexandra este pasionată și de fotografie și pian. De-a lungul timpului, a încercat să nu atragă atenția prin prezența sa ori prin numele familiei sale. Astfel, ea a preferat să nu folosească numele Ceaușescu în titulatură sau ca recomandare.

 

ADVERTISEMENT