Life

Cum arată sora lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România. Cei doi s-au pozat împreună

Pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, îl știe toată lumea, dar puțini știu că acesta are o soră superbă!
02.09.2021 | 13:16
Cum arata sora lui Daniel Pavel prezentatorul Survivor Romania Cei doi sau pozat impreuna
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de sora lui, Alexandra.

Fanii vedetei Kanal D au avut ocazia să îi cunoască sora prin intermediul rețelei de socializare, acesta fiind destul de discret cu viața sa personală.

ADVERTISEMENT

Pavel a savurat o cafea alături de sora lui, mai mică decât el ca vârstă, iar urmăritorii săi din mediul online au sărit cu comentariile și aprecierile.

Cum arată sora lui Daniel Pavel de la Survivor România

Fanii i-au scris prezentatorului Survivor România că are o soră superbă. Pozele cu aceasta au strâns aproape 5.000 de inimioare.

ADVERTISEMENT

„Ce soră frumoasă aveți! Sunteți minunați; Sunteți foarte frumoși! Vă pup, dragilor!; Să aveți grijă de ea; Sunteți niște oameni minunați! Septembrie fericit”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani.

Daniel Pavel a depănat povești cu sora lui la o cafenea a unui mall destul de cunoscut din București. Realizatorul tv nu a avut nicio reținere să se afișeze într-un loc destul de frecventat de bucureșteni (MegaMall), căci niciodată nu a avut fițe și nu s-a considerat vreun mare star, cu toate că după Survivor România popularitatea lui a explodat.

ADVERTISEMENT

Dacă din punct de vedere profesional se poate lăuda cu un succes la care nu s-ar fi așteptat niciodată, lucrurile nu stau roz în viața amoroasă a bărbatului.

daniel pavel
Daniel Pavel, la cafea cu sora lui. Foto: Instagram

Prezentatorul s-a despărțit de iubita lui, Marina

Daniel s-a despărțit recent de logodnica lui, cea de care a stat despărțit având în vedere că timp de câteva luni a fost în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Final de poveste. Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine. Nu mai formăm o pereche.

Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis.

Anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale. Am adunat amândoi o mare de experiență, inspirație reciprocă care ne-au îmbogățit viața amândurora”, este mesajul prin care Daniel Pavel a anunțat separarea de partenera lui.

Pavel a mai scris în același mesaj că a vrut să facă public acest lucru pentru că lumea îl întreba de ce nu mai apărea alături de Marina. Totodată, a cerut ca subiectul să fie tratat cu discreție.

ADVERTISEMENT