Life

Cum arată sora Valentinei Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea, i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Cine este și ce înfățișare are sora mai mică a Valentinei Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea, nu a trecut neobservată.
13.12.2023 | 21:16
Cum arata sora Valentinei Pelinel Lavinia cumnata lui Cristi Borcea ia lasat pe toti cu gura cascata
Cine este și ce înfățișare are sora mai mică a Valentinei Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea, nu a trecut neobservată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată sora Valentinei Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cele două s-au întâlnit recent și nu au uitat să imortalizeze momentul pe care l-au adus în atenția urmăritorilor din mediul online.

Cine este și ce înfățișare are sora mai mică a Valentinei Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea, nu a trecut neobservată

Cine este și ce înfățișare are sora mai mică a fotomodelului Valentina Pelinel. Lavinia, cumnata lui Cristi Borcea, nu a trecut neobservată de internauții care au lăsat numeroase aprecieri și mesaje pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină e mândră de sora sa, cu 7 ani mai tânără decât ea. La 36 de ani arată în formă maximă, deși este la rândul său mamă de gemeni la fel ca fosta soție a politicianului Cristian Boureanu (50 de ani).

Vedeta în vârstă de 43 de ani și ruda sa seamănă ca două picături de apă, aspect care a fost observat de multe persoane. Fanii fotomodelului au lăsat multe comentarii frumoase la adresa femeii care este catalogată drept naturală.

ADVERTISEMENT

„Sora este foarte frumoasă și naturală”, este mesajul primit de Valentina Pelinel pe Instagram, după ce a postat fotografia în care apare cu sora sa, Lavinia. „Două frumoase”, a scris altcineva legat de cumnata lui Cristi Borcea și soția sa.

„Amândouă arătați strălucitor”, „Superbe”, „Frumoase amândouă, sărbători fericite alături de cei dragi!” sau „Ce surori frumoase”, sunt alte comentarii primite de vedetă pe social media.

ADVERTISEMENT
Valentina Pelinel și sora sa, Lavinia
Valentina Pelinel și sora sa, Lavinia. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Valentina Pelinel, despre părinții săi

Valentina Pelinel apare foarte rar împreună cu sora sa, Lavinia, și face același lucru și când vine vorba de părinții săi. Soția lui Cristi Borcea a mărturisit că familia nu a susținut-o când a vrut să dea la un liceu renumit pentru că nu aveau bani de meditații.

„Nici mama, nici tata nu m-au luat în serios. Treceau repede peste subiect. Inclusiv când am vrut să dau la Colegiul Național Sfântul Sava mi-au zis – Păi e cel mai greu de intrat acolo, n-ai ce căuta acolo.

ADVERTISEMENT

Păi știi că noi nu avem bani de meditații. Și eu le-am zis – Lasă, că mă descurc, asta e, învăț zi, noapte”, a declarat vedeta în cadrul podcastului moderat de Ameri Nasrin, pe Youtube, scrie playtech.ro.

ADVERTISEMENT