Life

Cum arată sora Irinei Fodor. Imagini neașteptate. Ce diferență de vârstă imensă există între ea și prezentatoarea America Express

Cum arată sora Irinei Fodor. Imaginea neașteptată postată de prezentatoarea America Express. Ce diferență de vârstă există între ele?
11.08.2023 | 15:35
Cum arata sora Irinei Fodor Imagini neasteptate Ce diferenta de varsta imensa exista intre ea si prezentatoarea America Express
Cum arată sora Irinei Fodor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Irina Fodor și-a surprins fanii la final de săptămână. Le-a arătat cum arată sora ei, mai mică, printr-o postare pe rețelele de socializare. Între cele două există o diferență foarte mare de vârstă. De asemenea, există o diferență și între profesiile pe care și le-au ales.

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor

Proaspăt întoarsă de la America Express, Irina Fodor călătorește acum prin țară. Mai exact, vineri, s-a îndreptat către zona de tabără a fiicei sale, Diana, dar nu singură, ci însoțită de sora sa, Teodora. Cu această ocazie, a decis să le-o arate și fanilor.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a plecat, mai exact, către o zonă de munte, deoarece a primit invitație de la fiica ei, de a lua parte la o festivitate de încheiere a taberei în care se află. Răzvan Fodor ar fi trebuit să fie și el cu frumoasa prezentatoare, dar nu a putut din motive profesionale.

Pentru a-i înlocui absența lui Răzvan Fodor, Irina Fodor și-a luat cu ea sora mai mică, pe nume Teodora. Între ele două există o diferență de 11 ani. Într-o postare făcută de Irina Fodor se vede cum Teodora a moștenit o parte din trăsăturile surorii mai mari.

ADVERTISEMENT
sora irinei fodor
Teodora, sora Irinei Fodor. Sursa foto: captură Story facebook

 

”Diana e în al doilea an de tabără cu ei, iar diseară este festivitatea care închide acest sezon. Pentru că am primit invitație din partea copilului să iau și eu parte la petrecere, n-am stat pe gânduri, căci ea crește și nu se știe când sau dacă mă mai invită pe undeva.

Așa că mi-am luat sora de o aripă, căci Fodorică a început deja filmările și ne-am pus la drum. Și pentru că am ajuns într-o zonă așa frumoasă din țara noastră, am și explorat puțin locurile din împrejurimi”, a transmis prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă sora Irinei Fodor

Teodora își face mândră sora și familia. Este studentă la Facultatea de Drept și visează să aibă o carieră în domeniul justiției. Iată un parcurs diferit față de cel al Irinei Fodor, care este de ani buni parte din televiziune, iar de câțiva ani, de când a preluat rolul de moderator al America Express, iar la un moment dat al Chefi la Cuțite, se bucură și de notorietate.

În urmă cu un an, Irina Fodor își caracteriza sora, tot pe rețelele de socializare. O descria ca fiind, spre deosebire de ea, mai calmă, mai pragmatică, dar și mai precaută. Când se întâlnesc, ambele sunt cu greu de desprins și încearcă să retrăiască momentele din copilărie.

ADVERTISEMENT

”Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mica. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci cand eram doar niste copile”, spunea Irina Fodor, despre sora sa, Teodora.

ADVERTISEMENT
Tags: