Life

Cum arată Tiago Ibacka, fiul Andreei și al lui Cabral Ibacka. Imagini emoționante postate de vedetă

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de ani buni și se înțeleg de minune. De asemenea, în urmă cu mai bine de un an de zile, cei doi au devenit părinți din nou.
24.01.2023 | 18:17
Cum arata Tiago Ibacka fiul Andreei si al lui Cabral Ibacka Imagini emotionante postate de vedeta
Cabral și Andreea Ibacka, imagine emoționantă cu fiul lor, Tiago. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă.

Andreea și Cabral Ibacka au publicat primele imagini cu fiul lor, Tiago

Cei doi se completează reciproc și au o familie cât se poate de frumoasă. Chiar și așa, până acum, atât Cabral, cât și Andreea Ibacka au preferat să țină doar pentru ei anumite lucruri.

Mai exact, deși au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu mai bine de un an de zile, cuplul a preferat să nu publice prea multe imagini cu fiul lor, care acum are 1 an și patru luni, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Între timp însă, se pare că Andreea și Cabral s-au răzgândit și au decis să le dezvăluie urmăritorilor chipul celui mic. Pe 21 ianuarie, Cabral și Andreea Ibacka au publicat imagini spectaculoase cu fiul lor, Tiago.

Vedeta a postat și un mesaj amuzant în dreptul imaginilor, care a fost un deliciu pentru fani.

”În caz că vă întrebați cine îi sustrage morcovii din grădină lui Bugs. Acest pofticios șaten – cu geacă de blugi și zâmbet șugubăț – a fost zărit plescăind cu poftă pe străzile orășelului”, a scris actrița în mesajul care a însoțit imaginile cu Tiago.

ADVERTISEMENT
Andreea și Cabral Ibacka, primele imagini cu fiul lor, Tiago. Sursă foto: Instagram
Andreea și Cabral Ibacka, primele imagini cu fiul lor, Tiago. Sursă foto: Instagram

La rândul său, Cabral a publicat o imagine în care își ține în brațe fiul, cel mai probabil prezentatorul tv fiind mândru de o asemenea familie.

Tiago Ibacka a atras un val de comentarii pe rețelele de socializare

Și fanii au apreciat postările celor doi, iar comentariile au început să curgă. Unii au spus că Tiago Ibacka îi seamănă mai mult lui Cabral, în timp ce alții au spus că fiul celor doi îi seamănă Andreei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu puține au fost și mesajele de felicitări pentru cei doi, dar și de complimente la adresa celui mic, atât din partea fanilor, cât și din partea unor vedete celebre precum Laura Cosoi, ori Marcel Pavel.

”Doamne, ce dulceață”, a fost comentariul lăsat de Laura Cosoi. ”Sunteți minunați”, a afirmat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

Un alt internaut s-a lăsat impresionat de chipul micuțului Tiago. ”Frumos mai este şugubățul blonduț! Are niște obrăjori de să-l pupi neîncetat”, a precizat o persoană.

Amintim că pentru Andreea Ibacka se anunță un an cât se poate de fabulos. Vedeta a semnat un contract, iar începând cu 16 ianuarie poate fi văzută pe micile ecrane. 

ADVERTISEMENT