Life

Cum arată Victor Socaciu după ce a fost externat! Artistul a urcat pe scenă și a cântat! Video

Victor Socaciu a fost, acum câteva săptămâni, internat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, artistul reușind însă să se trateze și, acum, să revină pe scenă și să cânte.
27.09.2021 | 11:28
Cum arată Victor Socaciu după ce a fost externat! Artistul a urcat pe scenă și a cântat! Video
Victor Socaciu a urcat, din nou, pe scena, la Alba Iulia Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu au îngrijorat lumea muzicii românești, cu atât mai mult cu cât cântărețul are un istoric medical dificil, el fiind, în urmă cu câțiva ani, subiectul unui dublu transplant renal.

Victor Socaciu a urcat, din nou, pe scenă

Internat acum ceva vreme la Spitalul Carol Davilla din București, din cauza unor tratamente care ar fi interferat cu imunosupresoarele pe care trebuie să le ia, zi de zi, după ce a suportat dublul transplant renal făcut, Victor Socaciu a urcat, din nou, pe scenă.

Din fericire, medicii au reușit să îl vindece, iar Victor Socaciu a putut să se țină de promisiune pe care o făcuse cu ceva timp în urmă și să urce pe scenă, la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică folk din România, lucru pe care, de altfel, îl și anunțase, pentru FANATIK, prietenul său, Vasile Șeicaru.

ADVERTISEMENT

“Nu am auzit să fie bolnav. Știu că avea niște probleme, dar să fie în stare gravă?! Trebuia să mergem împreună la un festival la Alba Iulia! Repet, nu știu care este starea lui, dar nu am auzit să fie ceva grav. Sper că nu e așa”, ne spunea Vasile Șeicaru, bun prieten al lui Victor Socaciu, pe când acesta era încă internat.

Iar pe 25 septembrie, vindecat, într-o formă vizibil mai bună, Victor Socaciu a reușit să urce pe scena de la Alba Iulia, la Festivalul Național ”Ziua de Mâine”, și a susținut un recital de zile mari.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a cântat la Alba Iulia

Acompaniat de orgă, cu chitara în mâini, Victor Socaciu și-a făcut apariția pe scena din Alba Iulia cu zâmbetul pe buze, aflat într-o formă vizibil bună. Și, așa cum i-a obișnuit pe fanii muzicii folk, Victor Socaciu a reușit, din nou, să impresioneze cu felul lui de a cânta.

De-a lungul celor câtorva zeci de minute petrecute pe scena de la Alba Iulia, Victor Socaciu, neobosit, a cântat piesele care i-au adus celebritatea în rândul amatorilor de muzică folk.

ADVERTISEMENT

Iar aplauzele pe care le-a cules de la cei prezenți la festival au fost, cu siguranță, de natură să îi aducă aminte că este un artist care încă impresionează pe scenă, prima sa ieșire publică după externare fiind încununată de succes.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu, istoric medical dificil

”Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, spunea Victor Socaciu despre problemele sale de sănătate, acum o lună.

Din fericire, problemele cu care s-a confruntat au trecut, iar Victor Socaciu a anunțat, pe conturile sale de socializare, că se simte mai bine. „Am hotărât să mă apăr comunicând mai des cu dumneavoastră, cu cei care ați fost mereu cu gândul bun alături de mine. Cu toată dragostea, vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru gândurile bune!”, a mai precizat Victor Socaciu.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a suferit, în ultimii ani, de probleme cât se poate de serioase de sănătate. În 2009, cântărețul a primit un dublu transplant renal. Mai mult, el suferă și de diabet, lucru care, evident, îi complică tratamentele pe care trebuie să le urmeze.

De asemenea, în primăvară, Victor Socaciu a fost diagnosticat și internat din cauza COVID-19, după ce a participat la festivalul de folk ”Om bun” de la Breaza, el reușind, totuși, să se refacă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri