Life

Cum arată vila de lux a lui Dorian Popa după renovare. Artistul are în casă propriul solar

După despărțirea de Babs, Dorian Popa și-a renovat vila de lux din Domnești. Cum arată casa artistului și ce schimbări a făcut.
21.11.2023 | 18:15
Cum arata vila de lux a lui Dorian Popa dupa renovare Artistul are in casa propriul solar
Cum arată acum vila lui Dorian Popa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a terminat renovările la vila de lux pe care a construit-o acum aproximativ cinci ani. Artistul care recent a fost în atenția publicului după ce a condus sub influența substanțelor interzise le-a arătat tuturor ce schimbări a făcut.

Motive de bucurie pentru Dorian Popa. Artistul și-a renovat casa

Dorian Popa a decis să-și renoveze casa în aceeași perioadă în care s-a și despărțit de Babs- cu care a avut o relație timp de 11 ani. Claudia Iosif, pe numele său real, s-a mutat la șase kilometri de artist și a amenajat parterul locuinței doar pentru pisicile sale, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Casa din Domnești, Dorian Popa a construit-o în urmă cu 5 ani. De aici a și pornit pasiunea pe care a transformat-o în afacere, făcându-și propriul complex rezidențial -cu prețuri pe măsură. 

Acum, vloggerul care recent a fost în atenția publicului după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor, a decis să renunțe la albul complet din vila sa și a adăugat nuanțe de gri în sufragerie, dar și în dormitor.

ADVERTISEMENT

El le-a arătat fanilor schimbările într-un clip dedicat, publicat pe YouTube. „E un home tour în care veți vedea fiecare cămăruță a casei în care eu locuiesc. Și dacă tot a fost să fie cu o renovare la cinci ani de existență ne-am luat timpul necesar și am filmat în cel mai mic detaliu toate camerele din casă.

Începem cu livingul, care este partea principală a casei, partea în care petrec cel mai mult timp atunci când stau acasă, care include și bucătăria open-space. Baia de jos este o cameră, o încăpere pe care ați văzut-o de prea puține ori. E baia oaspeților”, a explicat Dorian Popa, citat de la Libertatea.

ADVERTISEMENT

Are propriul solar

De altfel, artistul s-a concentrat și asupra biroului, despre care spune că este foarte important- deoarece acolo lucrează la toate ideile care lunar îi aduc sume impresionante de bani în cont.

Când vine vorba de relaxare, Dorian Popa are proriul solar de  bronzare. Dar de departe, cea mai prețioasă încăpere din casa vloggerului este garajul, unde se se află bolidul de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să fac niște scări frumoase, ieșite din comun, speciale. Biroul este locul în care sunt extrem de mândru pentru că acolo, pe perete, vedem rezultatul miilor de ore de muncă.

Apoi lounge-ul, un loc în care nu stau foarte mult, dar e un loc extrem de important pentru că are solarul”, a spus Dorian Popa în clipul în care a arătat rezultatul de după removare.

ADVERTISEMENT
Tags: