Life

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Fanilor nu le-a venit să creadă

27.01.2021 | 08:32
Cum arata Vladuta Lupau fara machiaj Fanilor nu lea venit sa creada
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și i-a cucerit pe fani cu frumusețea ei naturală, tenul ei fiind la fel de impecabil și fără machiaj. Vedeta le-a arătat fanilor care este look-ul ei natural. 

Interpreta de muzică populară se bucură de succes în carieră, fiind adesea în trending pe YouTube, iar aspectul ei fizic i-a cucerit pe internauți. Artista le-a demonstrat fanilor că nu are nevoie de machiaj pentru a-și pune în evidență trăsăturile.

ADVERTISEMENT

În plus, Vlăduța Lupău este apreciată și pentru că este întotdeauna deschisă atunci când vine vorba despre viața ei personală, fiind foarte activă pe Instagram.

Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj. Fanilor nu le-a venit să creadă

Încă o dată, Vlăduța Lupău le-a demonstrat internauților că nu are nimic de ascuns și s-a afișat într-o ipostază inedită pe rețelele sociale. Interpreta s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față, iar tenul ei este lipsit de orice imperfecțiune.

ADVERTISEMENT

Mai naturală ca niciodată, artista i-a impresionat pe urmăritori cu aspectul ei fizic parcă desprins de realitate. Vlăduța Lupău nu se teme să-și expună diverse aspecte din viața personală pe Instagram, așa cum a făcut și de data aceasta.

De altfel, artista a făcut câteva vizite și la medicul estetician în urmă cu puțin timp pentru a-și estompa ridurile, iar rezultatele sunt vizibile.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, fără pic de machiaj. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău a avut probleme de sănătate

În urmă cu câteva zile, Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor cât de rău s-a simțit în urmă cu câteva zile, după ce a petrecut mult timp afară, în frig, pentru a filma un videoclip.

Frumoasa artistă a avut o răceală și chiar a făcut febră, după cum a dezvăluit pe rețelele sociale. Gerul și zăpada de afară au avut efecte nedorite asupra frumoasei interărete de muzică populară.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat la Mărișel în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară pentru că sunt super sensibilă.

La ora asta sunt la o emisiune și aș vrea ca mâine eu să-mi revin și voi să ascultați colajul de Maramureș și să-l primiți cu mult drag, așa cum l-am și pregătit. Îmi doresc să vă placă atât și să-l primiți frumos”, a spus cântăreața pe InstaStory.

ADVERTISEMENT