Life

Cum arată Xena, la 55 de ani. Cu ce se ocupă acum Prințesa războinică

Cum arată Xena, la 55 de ani. Actrița cunoscută în anii '90 pentru rolul din celebrul serial arată foarte bine și acum. Cu ce se ocupă ea.
04.10.2023 | 12:19
Cum arata Xena la 55 de ani Cu ce se ocupa acum Printesa razboinica
Cum arată Xena, Prințesa războinică, la 55 de ani. Foto Colaj Fanatik / capturi TV
ADVERTISEMENT

Cum arată acum Xena. Actrița are 55 de ani și are cu totul alte activități. Unii spun că este tot o războinică și în viața reală.

Cum arată Xena, Prințesa războinică, la 55 de ani. Cu ce se ocupă acum

Pe numele său real Lucy Lawless, actrița a devenit celebră în anii 90, datorită filmului Xena: Prințesa războinică. Aceasta tot joacă în filme și acum, dar rolul său care a făcut-o faimoasă tot o mai „bântuie”.

ADVERTISEMENT

Ultimul rol jucat de aceasta a fost din 2019 în 2022, în seria  My Life Is Murder, care a ajuns la al treilea sezon. Ea interpretează rolul unui detectiv particular.

Vorbind despre rolul din celebrul serial Xena: Prințesa războinică, actrița spunea că nu a avut de ales decât să accepte confundarea sa personală cu actrița din film.

ADVERTISEMENT

“Cred că mi-am dat seama destul de devreme că nu am de ales decât să o accept, pentru că, A, ea a fost bună cu mine – mă refer la personajul Xena. Serialul mi-a oferit totul, familia mea, prietenii mei.”, spunea aceasta, într-un interviu.

Așa arată Xena azi
Așa arată Xena azi. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Cu ce lucruri negative s-a confruntat Lucy Lawless din cauza rolului Xenei

Totuși, Lucy Lawless a mărturisit că nu a avut numai beneficii de pe urma rolului care a făcut-o celebră. Ea spunea că a început să o urmărească și oamenii o recunoașteau ca fiind din acel serial „antic”, ea însăși fiind „de prost gust”.

ADVERTISEMENT

“Nu credeam că voi fi îngrădită, dar am fost îngrădită într-un mod ciudat, în care oamenii cred că: ‘Oh, ea este din serialul ăla din anii ’90’.

Era de prost gust. Nu prea m-am uitat la el. Era de prost gust. Ea e de prost gust”, spunea actrița.

ADVERTISEMENT

Acum, Lucy Lawless este războinică și în alt domeniu. Ea este o ferventă susținătoare a ecologiei și chiar a ajuns să meargă la închisoare pentru o zi din cauza dârzeniei sale.

Actrița alături de alți protestatari au urcat în vârful unei nave de foraj petrolier și chiar au rămas acolo timp de trei zile, ca parte a unui protest împotriva explorării Arcticii.

“Să fiu sinceră, nu m-am gândit niciodată că ne vom urca pe vas. Credeam doar că vom fi opriți în orice moment, dar asta nu s-a mai întâmplat.

Și apoi am ajuns acolo. Am fost complet șocată în primele 10 minute, pur și simplu nu-mi venea să cred că mă aflam în mijlocul acestui lucru.”, a declarat actrița, scrie The Guardian.

ADVERTISEMENT
Tags: