Life

Cum au acceptat-o copiii lui Răzvan Simion pe iubita tatălui. În ce ipostază a fost surprinsă Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu solid și frumos, fostul designer de la „Visuri la cheie” având o relație foarte bună cu copiii vedetei de la Antena 1.
29.03.2022 | 14:12
Cum au acceptato copiii lui Razvan Simion pe iubita tatalui In ce ipostaza a fost surprinsa Daliana Raducan
Cum se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Imaginile vorbesc de la sine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ianca și Tudor au acceptat-o foarte bine pe actuala iubită a tatălui său. Copiii din mariajul cu Diana Simion au apărut recent într-o ipostază surpriză care spune totul despre legătura pe care o au cu arhitecta.

Cum se înțeleg copiii lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Imaginile vorbesc de la sine

Daliana Răducan îi cunoaște de o perioadă destul de lungă pe copiii partenerului de viață, Răzvan Simion. Frumoasa brunetă petrece foarte mult timp în compania lor și chiar a fost invitată la ziua de naștere a lui Tudor.

ADVERTISEMENT

Actuala iubită a moderatorului de la Neatza se înțelege foarte bine cu cei doi și mereu apar în poze împreună, indiferent de ocaziile pe care le au atât în București, cât și în Timișoara. Imaginile despre relația lor vorbesc de la sine.

Iubita prezentatorului de la Antena 1 pare să fie pe placul copiilor, care o acceptă foarte bine în sânul familiei. La fel și Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, care a primit-o în casa sa încă de acum câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.

Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a mărturisit Daliana Răducan în urmă cu ceva vreme pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT
Daliana Răducan, Răzvan Simion și cei 2 copii
Daliana Răducan, Răzvan Simion și cei 2 copii. Sursa foto: Instagram.com

Răzvan Simion și Daliana Răducan, planuri de nuntă

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt împreună din vara lui 2020, drumurile lor întâlnindu-se la scurt timp după ce vedeta de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble. S-au mutat împreună imediat și chiar au planuri de nuntă.

Cei doi îndrăgostiți nu exclud nici posibilitatea să devină părinți în viitorul apropiat, lucru punctat de prezentatorul de la Neatza în diferite ocazii.

ADVERTISEMENT