Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dorin Rotariu, la un pas de revenirea în SuperLiga! Anunțul clubului: „Îl dorim”

UTA Arad se pregătește să dea lovitura pe piața transferurilor, chiar dacă mercato s-a încheiat. Dorin Rotariu e așteptat să evolueze pe „Francisc Neuman”.
05.09.2023 | 11:50
Dorin Rotariu la un pas de revenirea in SuperLiga Anuntul clubului Il dorim
Dorin Rotariu, la un pas de revenirea în SuperLiga! Anunțul clubului: „Îl dorim”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA Arad, a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Acesta e vorbit despre înfrângerea „textiliștilor”, cu Sepsi, scor 0-1, dar și despre interesul pentru Dorin Rotariu.

Dorin Rotariu, aproape să semneze cu UTA. Anunțul arădenilor

Dorin Rotariu (28 de ani) este liber de contract după despărțirea de Ludogoreț. Timișoreanul este dorit cu insistență la Arad și să revină astfel în SuperLiga după șase ani. Conducerea „textiliștilor” vrea să se întârească după startul prost de sezon, locul 14, cu șapte puncte, după tot atâtea etape

ADVERTISEMENT

„Noi îl dorim în continuare, îl așteptăm, suntem în legătură. El poate fi transferat în continuare chiar dacă s-a transferat acest mercato. Vedem, așteptăm, având în vedere că a devenit liber în timpul perioadei de mercato, poate semna oricând.

(n.r. – de faptul că Rotariu e timișorean și rivalitatea cu Poli) Nu se pune problema. Suntem în altă eră deja. El e un fotbalist profesionist. Pentru un club cele mai importante sunt rezultatele și nu ne mai interesează cine de unde vine sau unde a jucat. (n.r. – plus că Poli nu mai există). Există prin Liga 3”, a declarat Alexandru Meszar, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cotat în prezent de transfermarkt.com la 500.000 de euro, Dorin Rotariu a bifat mai multe echipe de-a lungul carierei, pe care a început-o la juniorii lui Poli Timișoara. A făcut apoi pasul spre Dinamo, care, în 2013, l-a cumpărat cui 1.100.000 de euro.

În Ștefan cel Mare, mijlocașul ofensiv a evoluat până în 2017, când a fost cedat la Club Brugge în schimbul sumei de 2.200.000 de euro. De atunci și până acum, „Roti” a mai evoluat în străinătate, la Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogoreț și Atromitos.

ADVERTISEMENT

Dorit cu insistență de Mircea Rednic: „S-a simțit bine cu mine”

Dorin Rotariu este dorit la UTA în primul rând de antrenorul Mircea Rednic, omul cu care a mai lucrat atât la Dinamo, cât și la Mouscron. „Cu Dorin Rotariu am mai vorbit, mi-a cerut timp.

Este în discuții cu două cluburi de afară, dar a zis clar că, dacă e să nu găsească, preferă să vină cu mine. S-a simțit bine atâta timp cât l-am antrenat eu și vrea să reintre în circuit. Nu va merge la Dinamo, mi-a zis clar că, dacă e, va veni la UTA, să dea Dumnezeu să fie așa!”, a precizat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Show-ul continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dorin Rotariu, LA UN PAS DE REVENIREA in SuperLiga! | ANUNTUL clubului

ADVERTISEMENT