Life

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fetiței lor, Josephine. De ce au ținut cont

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fetiței lor. Când au numit-o pe Josephine au ținut cont de un lucru foarte important.
21.06.2023 | 08:38
Cum au ales Smiley si Gina Pistol numele fetitei lor Josephine De ce au tinut cont
Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fetiței lor. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele fetiței lor, Josephine. Aceștia au luat în calcul un lucru extrem de important.

Smiley și Gina Pistol, alegere dificilă pentru numele fetiței lor

Smiley și Gina Pistol au avut de făcut o alegere puțin mai dificilă atunci când a venit vorba de numele fiicei lor.

ADVERTISEMENT

Numele real al artistului este Andrei Maria, așa că cei doi părinți au vrut să se asigure că fetița va avea un nume care să se potrivească cu cel de familie preluat de la tată.

Totuși, Smiley spune că el s-a obișnuit cu numele lui și îi place așa. O problemă prea mare nu este nici pentru Gina și nici pentru Josephine, pentru că numele Maria sună bine lângă ambele.

ADVERTISEMENT

„Da, așa a fost. E haios când se întâmplă asta. Îmi place numele meu și până la urmă m-am născut cu el și m-am obișnuit cu toate care derivă din asta.

Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit cântărețul pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Smiley o iubește foarte mult pe fetița lui

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol este foarte veselă toată ziua. Micuța Josephine râde foarte mult și se bucură de fiecare clipă. La fel, și părinții ei se bucură să îi fie alături de orice pas.

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori”, a mai spus Smiley pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt niște părinți relaxați. Ei și-au propus acest lucru de când fiica lor era încă în burtă. Nu se agită și nici nu se panichează prea repede.

„Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT