Fotbal international

Cum au “debutat” pe Instagram vedetele momentului din fotbal! Primele postări ale lui Messi, Ronaldo sau Mbappe. Foto

18.04.2020 | 13:57
Cum au debutat pe Instagram vedetele momentului din fotbal Primele postari ale lui Messi Ronaldo sau Mbappe Foto
ADVERTISEMENT

Toate lucrurile au un început, chiar și pentru cei mai cunoscuți fotbaliști din lume care au milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. FANATIK vă propune să vedeți primele postări de pe Instagram ale vedetelor momentului din fotbal.

„Debutul” vedetelor momentului din fotbal pe Instagram

În duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, starul portughez „a furat” startul și a postat prima poză pe Instagram pe data de 31 octombrie 2012, pe vremea când evolua la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Fotografia distribuită de Cristiano Ronaldo a făcut ravagii încă de la început și a strâns nu mai puțin de 583.835 de like-uri. În prezent, Cristiano Ronaldo este urmărit de 213.000.000 de persoane, iar la ultima fotografie distribuită a strâns 4.053.768 de like-uri.

Prima poză a lui Cristiano Ronaldo pe Instagram. Sursă foto: Instagram
Prima poză a lui Cristiano Ronaldo pe Instagram. Sursă foto: Instagram

De cealaltă parte, Lionel Messi a „debutat” pe Instagram la data de 14 august 2013, cu un filmuleț de la întâlnirea sa cu Papa Francisc, care a strâns un număr de 869.681 de like-uri.

ADVERTISEMENT

În prezent, la ultima postare, Lionel Messi a strâns un număr de 1.135.271 de like-uri.

Prima postare a lui Lionel Messi pe Instagra. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Lionel Messi pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Eden Hazard alături de un fotbalist de la Al Ahli în prima poză pe Instagram

Eden Hazard a postat prima poză pe Instagram alături de Marko Marin, actualul jucător al lui Al Ahli, în timp ce ambii se aflau la antrenamentele lui Chelsea, care a strâns 44.077 de like-uri, în condițiile în care ultima poză a belgianului de la antrenamentele lui Real Madrid a strâns 899.975 de like-uri.

Prima postare a lui Eden Hazardpe Instagra. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Eden Hazard pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Kylian Mbappe a postat prima poză pe Instagram pe vremea când încă evolua la AS Monaco, iar puștiul teribil al Franței a fost încântat când a oferit o sesiune de autografe alături de Djibril Sidibe, încât a postat un colaj cu fotografii de la acel eveniment, care a strâns 63.637 de like-uri.

ADVERTISEMENT

În prezent, Mbappe strânge mult mai multe like-uri, iar la ultima postare a sa de pe Instagram a strâns 806.187 de like-uri.

Prima postare a lui Kylian Mbappe pe Instagra. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Kylian Mbappe pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Neymar este recunoscut pentru faptul că este prezent pe rețelele de socializare, iar prima sa postare de pe Instagram datează de pe vremea când evolua la Santos, la care a strâns 87.816 de like-uri.

ADVERTISEMENT

În prezent, starul brazilian se află pe urmele lui Cristiano Ronaldo, iar la ultimul filmuleț pe care l-a postat, a strâns 918.735 de like-uri.

Prima postare a lui Neymar pe Instagram. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Neymar pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Erling Haaland este noua senzație a fotbalului european, iar tânărul atacant letal al Borussiei Dortmund a „debutat” pe Instagram pe 2 iulie 2016, strângând 23.816 like-uri.

La fel ca și în cariera sa, Haaland a devenit rapid mult mai cunoscut, iar la ultima sa postare a strâns 902.349 de like-uri.

Prima postare a lui Erling Haaland pe Instagram. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Erling Haaland pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Mohamed Salah și-a făcut contul de Instagram pe vremea când evolua în Elveția, la FC Basel. Prima sa poză este dintr-un meci Basel – Chelsea, în care se afla în duel cu Frank Lampard, actualul antrenor al formației de pe Stamford Bridge, poză care a strâns 90.317 like-uri.

Prima postare a lui Mohamed Salah pe Instagram. Sursă foto: Instagram
Prima postare a lui Mohamed Salah pe Instagram. Sursă foto: Instagram

Acum, la ultima postare a „faraonului”, Salah a strâns nu mai puțin de 1.758.655 de like-uri.

ADVERTISEMENT