Life

Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol în public. Cei doi nu s-au mai abținut

Smiley și Gina Pistol, surprinși în public, la un eveniment, în momente de afecțiune. Cei doi îndrăgostiți nu s-au mai putut abține.
23.07.2023 | 16:04
Cum au fost surprinsi Smiley si Gina Pistol in public Cei doi nu sau mai abtinut
Cum au fost filmați Smiley și Gina Pistol în public. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au fost surprinși în ipostase romantice în public, la un eveniment. Cei doi au dansat împreună, apoi și-au exprimat afecțiunea unul față de celălalt.

În ce ipostaze au fost surprinși Smiley și Gina Pistol în public

Antrenorul de la Vocea României și fosta vedetă de la Antena 1 au o relație de șapte ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți postează regulat imagini în diverse ipostaze romantice, dar și cu fiica lor, Josephine, în vârstă de doi ani.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Juno a fost cel care i-a surprins în timp ce dansau. La un moment dat, Smiley și Gina Pistol s-au sărutat, iar tânărul artist a surprins și acest moment.

La fel ca alte vedete, Smiley și Gina Pistol au mers la festivalul Electric Castle. Amândoi se distrează de minune, după cum se poate vedea și în clipul video pe care Juno l-a filmat. Videoclipul a fost distribuit și de prezentatorul de la Românii au talent, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol, împreună la Electric Castle. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

În urmă cu câteva săptămâni, Smiley a urcat pe scena de la Neversea, care a avut loc la malul mării. La un moment dat, Gina Pistol a venit și ea alături de soțul ei și au dansat împreună, spre surprinderea celor aflați la festival.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit anul acesta

La început, cei doi au fost discreți în legătură cu relația lor, pe care și-au asumat-o public după câțiva ani. În toamna anului 2020 au anunțat sarcina Ginei Pistol, care a adus-o pe lume pe Josephine în martie 2021.

ADVERTISEMENT

După ce au devenit părinți, fanii s-au întrebat când vor deveni soț și soție. Acest lucru s-a întâmplat la finalul lunii mai 2023, atunci când cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, alături de apropiați și de alte vedete din România.

La puțin timp după nuntă, Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere în sudul Franței. Acolo au avut șansa să vadă peisaje de vis și să se relaxeze, chiar dacă le-a fost dor de fiica lor, rămasă acasă.

ADVERTISEMENT

Deși sunt împreună de mai bine de șapte ani, cei doi se cunosc de mai mult timp. Amândoi consideră că totul s-a întâmplat la momentul potrivit, iar acum trăiesc o povestea de dragoste fericită.

“Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul.

Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a spus Smiley pe Instagram, la câteva săptămâni după nunta cu Gina Pistol.

ADVERTISEMENT