Fotbal intern

Cum au picat transferurile lui Ante Vukusic şi Kyle Lafferty la Sepsi : „Lucrurile astea nu se fac“

13.02.2021 | 11:47
Cum au picat transferurile lui Ante Vukusic si Kyle Lafferty la Sepsi  Lucrurile astea nu se fac
ADVERTISEMENT

Cornel Şfaiţer, managerul lui Sepsi Sf. Gheorghe, a explicat de ce şi cum au picat transferurile lui Ante Vukusic şi Kyle Lafferty la clubul din Covasna, trimițând săgeţi către FCSB.

Ante Vukusic, deturnat de FCSB

Ante Vukusic a fost în negocieri cu Sepsi Sf. Gheorghe, ba chiar la un pas de a semna un contract şi de a fi prezentat. Dar FCSB a intrat pe fir şi l-a deturnat, pe ultima sută de metri, pe croat din drumul spre Ardeal.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile astea se întâmplă. Vukusic e un jucător pe care îl doream, dar nu sunt supărat. În mod normal, sunt lucruri care nu se fac. Din păcate, la noi, în România, se fac“, a declarat Cornel Şfaiţer, managerului lui Sepsi, pentru Pro X.

„N-a fost o surpriză pentru noi că s-a întâmplat aşa. Le-am dorit şi impresarului, şi jucătorului numai de bine“, a mai spus oficialul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

Kyle Lafferty a semnat în Scoţia

Cel de-al doilea atacant ratat de Sepsi în această perioadă a fost nord-irlandezul Kyle Lafferty. Vârful de 33 de ani a semnat în cele din urmă în Scoţia, la Kilmarnock.

Sepsi a negociat cu Lafferty şi a chiar a precizat că îi poate satisface pretenţiile financiare, însă, la final, a contat apropierea de casă, iar atacantul a ales Scoţia.

ADVERTISEMENT

„Cu lafferty a fost o negociere intensă, dar nu s-a putut. Ştiţi că a semnat deja şi l-am pierdut. Căutam alte variante, dar nu suntem disperaţi“, a precizat Cornel Şfaiţer.

Sepsi, concentrată pe campionat

În campionat, Sepsi stă foarte bine. E pe locul 4, în spatele trio-ului cu pretenţii de titlu: FCSB, CFR, Craiova. Covăsnenii au înregistrat trei remize consecutive, permițându-i lui FC Botoşani să se apropie la un singur punct.

ADVERTISEMENT

Distanţa faţă de poziţia a şaptea, prima care duce în play-out, este de 6 puncte, iar Sepsi, pentru care principalul obiectiv este menţinerea în top 6 la finalul sezonului regular, are şi un meci mai puţin disputat.

„Sperăm să adunăm puncte, nu suntem în forma în care eram înainte şi nici nu putem fi momentan. Sunt foarte importante punctele în Liga 1. Aţi văzut, FC Arges a avut o revenire incredibilă, atacă play-off-ul. Eu am mai spus că lupta pentru play-off, dar şi la retrogradare, se va duce până în ultima etapă“, a concluzionat managerul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT