Life

Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț când au aflat de sarcină: ”Trebuie să vă zic ceva”

Cum au primit vestea copiii Georgianei Lobonț despre anunțul sarcinii. Cântăreața de muzică de petrecere e în culmea fericirii.
09.07.2023 | 21:39
Cum au reactionat copiii Georgianei Lobont cand au aflat de sarcina Trebuie sa va zic ceva
Cum au primit vestea copiii Georgianei Lobonț despre anunțul sarcinii. Cântăreața e în culmea fericirii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum au reacționat copiii Georgianei Lobonț când au aflat de sarcină. „Trebuie să vă zic ceva”, au fost cuvintele pe care vedeta le-a adresat celor mici prin videocall pentru că în prezent este plecată de lângă ei datorită meseriei sale.

Cum au primit vestea copiii Georgianei Lobonț despre anunțul sarcinii. Cântăreața e în culmea fericirii

Georgiana Lobonț este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă pentru a treia oară. Deși nu știe câte săptămâni are sarcina, vedeta a dat vestea cea mare tuturor, inclusiv copiilor săi, în drumul cu mașina spre Arad.

ADVERTISEMENT

Cei mici s-au bucurat că peste câteva luni va apărea în casa lor un bebeluș. Soțul artistei de muzică de petrecere, Rareș Ciciovan, are lacrimi în ochi de când cântăreața a făcut testul și se emoționează când urmărește filmarea cu reacția copiilor săi.

„Trebuie să vă zic ceva la amândoi. O să mai avem un bebe, am un bebe în burtică. Așa ați zis, că vreți bebe. Cine are grijă de el? E aici, în burtică”, a mărturisit celebra solistă pe Instagram. „Vreau să văd burtica”, a spus fiul vedetei în filmare.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut câteva ore bune de când a descoperit că va fi mamă din nou, Georgiana Lobonț spune că tot nu-i vine să creadă. Simte că este binecuvântată, zilele viitoare urmând să consulte un medic ginecolog.

Pentru că se va afla în Constanța datorită concertelor pe care le susține a cerut ajutorul celor care o urmăresc în social media. Așadar, vedeta caută o clinică unde să meargă ca să vadă cum evoluează sarcina sa.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț, despre numele celui de-al treilea copil

Georgiana Lobonț a presimțit că este însărcinată și chiar a ales numele celui de-al treilea copil. Nu are o preferință anume, își dorește doar ca bebelușul să fie sănătos, însă dacă va fi băiat va purta prenumele Luca.

„Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca. Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred.

ADVERTISEMENT

Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată. Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează.

Că sunt gemeni… sănătoși să fie”, a mai dezvăluit cântăreața de muzică de petrecere Georgiana Lobonț pe social media, conform wowbiz.ro. Vedeta crede foarte mult în instinct și cu siguranță îl va urma și de această dată.

ADVERTISEMENT