Life

Georgiana Lobonț, imagini emoționante de pe vremea când era însărcinată cu fiica ei. Artista a sărbătorit un moment important în familie

Georgiana Lobonț a postat imagini din perioada în care era însărcinată cu fiica ei. Cântăreața, sărbătoare mare în familie.
30.04.2023 | 17:59
Georgiana Lobont imagini emotionante de pe vremea cand era insarcinata cu fiica ei Artista a sarbatorit un moment important in familie
Georgiana Lobonț, imagini de pe vremea în care era însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a postat câteva imagini din perioada în care era însărcinată cu fiica ei, Irina. Cântăreața a sărbătorit ieri ziua de naștere a fiicei sale, care a împlinit vârsta de patru ani.

Georgiana Lobonț, imagini de pe vremea în care era însărcinată cu fiica ei. Cântăreața, în culmea fericirii

Interpreta de muzică populară are o căsnicie fericită alături de Rareș Ciciovan, deși la începutul anului s-a zvonit că cei doi ar urma să divorțeze. Artista a negat speculațiile, iar din postările pe rețelele sociale internauții își pot da seama că relația lor merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi au sărbătorit recent un eveniment mare în familie. Ziua de sâmbătă, 29 aprilie, a fost una foarte importantă pentru vedetă și familia ei. Mai exact, în această zi, în urmă cu patru ani, artista a adus-o pe lume pe Irina.

Georgiana Lobonț a postat și câteva imagini de pe vremea în care era însărcinată cu fiica ei, dar și din ziua în care aceasta s-a născut. În dreptul fotografiilor, vedeta a scris câteva mesaje emoționante.

ADVERTISEMENT

“Asta este prima poză împreună cu tati după ce am aflat că sunt însărcinată cu Iri”, a scris ea în dreptul imaginii realizate la scurt timp după ce a aflat că este din nou însărcinată.

Solista a mai postat și alte fotografii, cum ar fi cea de când i-a anunțat pe fani că este însărcinată. Irina a venit pe lume pe 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște.

ADVERTISEMENT
Georgiana Lobonț
Georgiana Lobonț își amintește cu nostalgie de momentele în care era însărcinată cu fiica ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a făcut Georgiana Lobonț de ziua de naștere a fiicei sale

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au avut grijă ca fiica lor să aibă parte de o zi de naștere de neuitat, așa că i-au organizat o petrecere, la fel ca în anii trecuți. De asemenea, vedeta a postat și un mesaj emoționant despre cei doi copii pe care îi are împreună cu soțul ei.

“La mulți ani, prințesa noastră! Te iubim! 4 anișori. Nu știu când au trecut …dar mă bucur că ne-ai luminat viața tu și frățiorul tău!”, este mesajul pe care interpreta de muzică populară l-a postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Recent, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Georgiana Lobonț a dezvăluit că ar vrea să devină mamă din nou. La rândul ei, vedeta provine dintr-o familie numeroasă, așa că ar vrea să mai mulți copii. Artista își dorește să aibă măcar trei copii.

ADVERTISEMENT