News

Cum au sărbătorit frații Tate prima zi de libertate totală: muzica la maxim și dedicații ”fără număr” pentru justiția română

S-a lăsat cu chef mare, la vila fraților Tate din Pipera, după ce Curtea de Apel București a stabilit că cei doi vor fi judecați în libertate.
05.08.2023 | 12:52
Cum au sarbatorit fratii Tate prima zi de libertate totala muzica la maxim si dedicatii fara numar pentru justitia romana
Andrew Tate a lăudat justiția din România, după ce a scăpat de arestul la domiciliu / Foto;: George Călin / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au scăpat de arestul la domiciliu și au sărbătorit momentul, invitând mai mulți prieteni la vila lor de lux. Aceștia au început să se strângă la câteva minute după ce s-a anunțat oficial decizia, iar la scurtă vreme, boxele au început să răsune.

Andrew Tate: ”Respect judecătorilor”

Andrew Tate a mulțumit justiției din România pentru decizia pe care a luat-o, deși acum câteva luni se considera o victimă a sistemului judiciar.

ADVERTISEMENT

”Respect judecătorilor, respect României, respect justiției din România”, a declarat Andrew Tate, într-o scurtă declarație de presă, potrivit Libertatea.

Vineri, în jurul orei 23:00, același Andrew Tate le-a transmis un mesaj susținătorilor săi, prin intermediul unui newsletter, în care îi anunța că este, în sfârșit, liber.

ADVERTISEMENT

Frații Tate, impresionați că magistrații au citit 700 de pagini de dosar

”Toți cei care au au citit întregul dosar, cunosc adevărul. Sunt nevinovat! Dosarul meu nu este mic, acuzarea l-a umplut cât mai mult, astfel încât să apară cât de mare se poate.

Ei nu au nicio dovadă ale infracțiunilor, așa că l-au umplut cu cuvinte goale. Atât de multe cuvinte, încât să le iasă. Strategia lor este dimensiunea.

ADVERTISEMENT

Strategia lor este că nimeni nu-l va citi. Strategia lor este că media va prelua minciunile lor de atât de multe ori, pentru atât de mult timp, încât nimeni nu va mai citi dosarul. (…)

Din păcate pentru ei, judecătorul care mi-a preluat cazul a avut nevoie de șapte zile să decidă dacă mă va elibera sau nu. Șapte zile, pentru a citi. Șapte zile pentru a citi mii de pagini. Șapte zile pentru a realiza că nu există nicio dovadă”, a transmis Andrew Tate.

ADVERTISEMENT

Avocații victimelor cer proces în Marea Britanie

La scurt timp după eliberarea fraților Tate, firma de avocatură din Marea Britanie, care reprezintă presupusele victimele, și-a arătat îngrijorarea față de ”implicațiile pentru sistemul judiciar din România”, după această decizie.

Compania a solicitat ca autoritățile din Marea Britanie să-i pună sub acuzare iar presupusele fapte ale acestora să fie judecate în Regatul Unit.

ADVERTISEMENT