Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum comentează Rednic FCSB – Oțelul? „Am simțit pe pielea mea. Până m-am așezat pe bancă era 0-2”

Mircea Rednic a comentat rezultatul surprinzător al meciului FCSB - Oțelul. Antrenorul celor de la UTA Arad a vorbit despre eșecul liderului.
04.12.2023 | 14:30
Cum comenteaza Rednic FCSB  Otelul Am simtit pe pielea mea Pana mam asezat pe banca era 02
Mircea Rednic a comentat succesul celor de la Oțelul Galați cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Oțelul Galați a produs surpriza în etapa a 18-a din SuperLiga. Formația pregătită de Dorinel Munteanu a câștigat fără prea mari emoții împotriva liderului FCSB, scor 2-0. Rezultatul de pe Arena Națională l-a surprins pe Mircea Rednic, în condițiile în care, antrenorul lui UTA Arad a fost răpus, de asemenea, de gălățeni.

Cum comentează Rednic FCSB – Oțelul? „Am simțit pe pielea mea”

Oțelul Galați este revelația sezonului în SuperLiga. Deși are cea mai slabă cotă de piață în ceea ce privește lotul, echipa lui Dorinel Munteanu a pierdut doar 3 meciuri în 18 runde și s-a apropiat de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu se aștepta la un asemenea rezultat pe Arena Națională. „Puriul” a remarcat o atitudine greșită a jucătorilor de la FCSB, care au intrat pe vârfuri și relaxați contra moldovenilor.

„Am simțit pe pielea mea, Galațiul este o echipă puternică. Dorinel face treabă foarte bună acolo. Nu mă așteptam să-i bată cu 2-0, dar ținând cont de rezultatele care au fost au intrat puțin pe vârfuri cei de la FCSB. 

ADVERTISEMENT

„Nici nu m-am așezat pe bancă și era 0-2”

„N-a mai fost echipa care a jucat în ultimele meciuri. Jucătorii de-acolo au fost blocați de felul în care a jucat echipa lui Dorinel Munteanu. Nu i-au lăsat nici să respire. S-a văzut clar că au intrat pe vârfuri.

Comportamentul, egoiști în fața porții, au filosofat. Tu faci construcție în 16 metri când deja ești blocat? Trebuia să joace în față unde îl aveau pe Compagno. Este un atacant care ține de minge”, a mai spus Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

UTA Arad a dat peste tăvălugul lui Dorinel Munteanu în urmă cu două runde. Arădenii au pierdut la Oradea cu Oțelul, scor 2-4, în etapa a 16-a. Cisotti și Alexandru Pop au marcat pentru Galați în primele 5 minute ale partidei.

„Ei ai fost prea siguri pe ei și au vrut să facă la fel ca Barcelona. Și eu am pățit-o în 5 minute. Nici nu m-am așezat bine pe bancă și era 0-2. O echipă bine organizată și disciplinată maxim”, a concluzionat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Același Alexandru Pop a înscris în poarta UTA-ei, iar Oțelul a intrat la cabine cu un avantaj consistent, scor 3-0. Teles, marcatorul primului gol din meciul cu FCSB, a punctat pentru 4-0 în minutul 54 al meciului cu UTA Arad. Pentru formația lui Rednic au înscris în finalul meciului Căpușă și Rareș Pop.

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. Pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți urmări emisiunea în premieră în aceleași zile, ora 17:30.

Cum comentează Rednic FCSB – Oțelul? „Am simțit pe pielea mea”

ADVERTISEMENT