Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a comentat eșecul FCSB cu Oțelul. „Nu putem juca mereu Coman contra 10. Campionatul îl iau oricum”

Gigi Becali a găsit explicația pentru înfrângerea rușinoasă cu Oțelul Galați. Patronul FCSB e extrem de deranjat de jocul echipei.
04.12.2023 | 12:15
Gigi Becali a comentat esecul FCSB cu Otelul Nu putem juca mereu Coman contra 10 Campionatul il iau oricum
Gigi Becali a sunat în direct la FANATIK SUPERLIGA și i-a luat la rost pe Răzvan Burleanu li Kyros Vassaras. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că Florinel Coman a fost singurul jucător al FCSB care a fost la înălțime în meciul cu Oțelul. Declarații incendiare la FANATIK SUPERLIGA ale patronului FCSB.

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii după FCSB – Oțelul 0-2: „N-ai cum dacă nu vrei mingea că ți-e frică”

Gigi Becali își acuză jucătorii că au jucat la alibi și că au refuzat să își asume responsabilitatea să ia acțiuni pe cont propriu: „Nu poți să joci cu 1 contra 10. Coman contra 10. Păi n-ai cum. Nu poți să joci fotbal dacă nu te miști pe teren să primești mingea. Nu poți să joci fotbal dacă te ascunzi după adversar ca să nu primești mingea. 

ADVERTISEMENT

N-ai cum dacă nu vrei mingea că ți-e frică. Și atunci mingea nu mai e la tine. Eh, se vor rezolva astea. N-ai de ce să fii amărât când ai cinci puncte avans”, a mai spus patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Chiar și în aceste condiții, Becali nu este foarte supărat, însă vede imaginea de ansamblu: „Gustul amar de ce e? Mie nu mi-e frică de campionat că îl iau. Treaba e că eu nu vreau să mă bat cu Oțelul. Ce, stau acuma să joc fotbal cu Oțelul?

ADVERTISEMENT

Și cu CFR, cu Dinamo și Rapid? Asta vreau eu? Ce câștig eu din asta? Păi eu mă gândesc la perspectivă. Eu vreau cupele europene, nu fotbal în România. 

Dacă ar fi să fac fotbal în România păi nu mai fac și gata. Iar dacă noi jucăm așa și dacă nu pasăm rapid că ziceam: Gata, mă, viteziștii! Pe urmă iar. Ce s-a întâmplat nu știu”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali dă afară 4 jucători de la FCSB: „Mai au 3 meciuri”

Gigi Becali spune că are pretenții elementare de la atacantul italian: „Eu nici nu vreau goluri de la Compagno, vreau să țină de minge la el măcar 15 secunde, 10 secunde. Să nu dea mingea la adversar, nu vreau goluri, măcar când vine mingea la el să nu o dea la adversar.

Toată ziua te arunci banga banga, cum să te arunci pe jos toată ziua, mai mare rușinea. Nu-i problemă, mai sunt trei meciuri și nu să-l mai vedeți. Aduc atacant! Dacă aduc atacant, ce mai vrei? Când zic ceva, nu fac? Nu știu cine e”.

ADVERTISEMENT

În privința lui Dorin Rotariu lucrurile sunt la fel de clare: „Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile. Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno”. Nu doar Compagno și Rotariu vor pleca. Pe listă Gigi i-a mai anunțat pe Cristi Ganea și Vali Crețu.

Luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare pe Facebook și YouTube ÎN PREMIERĂ, de la 17:30.

Gigi Becali își face praf jucătorii după meciul cu Oțelul: „Am jucat 1 contra 10”

ADVERTISEMENT