Life

Cum decurge o zi la facultate pentru Lorelai Moșneguțu. Câștigătoarea Românii au Talent este dependentă de mama ei

Cum s-a schimbat viața lui Lorelai Moșneguțu după ce a câștigat Românii au Talent. În continuare, nu poate face nimic fără ajutorul mamei adoptive
05.01.2024 | 21:02
Cum decurge o zi la facultate pentru Lorelai Mosnegutu Castigatoarea Romanii au Talent este dependenta de mama ei
Lorelai Moșneguțu nu se descurcă fără ajutorul mamei sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lorelai Moșneguțu este una dintre câștigătoarele ”Românii au Talent” care a rămas în memoria și în inima publicului. Tânăra i-a cucerit pe toți cei de acasă și, drept dovadă, ei au fost cei care au votat-o în marea finală. La aproape șapte ani de când a câștigat marele premiu, viața lui Lorelai s-a schimbat radical.

Cum arată, în prezent, viața lui Lorelai Moșneguțu

Lorelai Moșneguțu se numără printre concurenții de la ”Românii au Talent” care a demonstrat tuturor că merita să fie pe acea scenă. Povestea ei a ajuns la inimile a milioane de români care și-au dorit să îi schimbe radical viața. Și au reușit asta, făcând-o să câștige marele premiu de 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Lorelai a avut ghinionul de a se naște fără mâini. De parcă asta nu era o provocare suficient de mare, mama ei naturală a abandonat-o la naștere. Debusolată și părăsită, aceasta a avut norocul să fie adoptată de femeie pe care o numește ”Mama Vio”.

Lorelai Moșneguțu a câștigat sezonul din 2017 al emisiunii de talente de la PRO TV. De atunci, viața a arătat total diferit pentru ea. În ciuda faptului că avea probleme, soarele a început să răsară și pe strada ei.

ADVERTISEMENT

Fosta câștigătoare de la ”Românii au Talent” nu s-a lăsat doborâtă de nicio greutate și și-a dorit să își urmeze visul. Aceasta a fost admisă la Facultatea de Relații Publice și Comunicare din cadrul SNSPA, acolo unde este studentă la Publicitate.

Din momentul în care a aflat că este studentă, Mama Vio a luat cea mai bună decizie pentru fiica ei, dar și pentru ea. Din cei 120.000 de euro câștigați la ”Românii au Talent”, cele două au decis să cumpere un apartament în Capitală pentru a le fi mult mai ușor.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea ”Românii au Talent” nu se poate descurca fără mama ei

Lorelai este dependentă de mama ei adoptivă. Femeia a înțeles nevoile tinerei și, tocmai de aceea, în fiecare zi este cu ea la facultate. Deși nu îi este deloc ușor cu un astfel de program, femeia nu s-a plâns nicio secundă. Din contră, face totul pentru ca lui Lorelai să îi fie mult mai ușor.

Mama Vio nu se desparte de fiica ei nicio secundă. Aceasta este în permanență lângă ea și o așteaptă pe holurile facultății. Un astfel de sacrificiu nu poate fi descris în cuvinte, dar Mama Vio este dispusă să facă orice pentru ca Lorelai să devină cineva.

ADVERTISEMENT

Ambele au renunțat la viața pe care o duceau în Târgoviște și au ales să o ia de la zero, în București. Lorelai a visat mereu să fie studentă, așa că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și îndeplini dorința. Însă, poate că nimic din toate astea nu ar fi fost posibile dacă nu exista mama ei adoptivă.

Mama Vio se bucură foarte mult pentru ambiția și determinarea lui Lorelai. După ce va termina facultatea, tânăra își dorește să ajungă să lucreze într-o redacție de presă. Mama ei crede foarte mult în potențialul său și știe că nimic nu este imposibil.

ADVERTISEMENT