Life

Cum depășesc Radu Vâlcan și Adela Popescu problemele: “Familia merită orice sacrificiu”

Radu Vâlcan a oferit un interviu în care a spus totul despre căsnicia sa, dar și în viața profesională. Cum își asumă rolurile de tată, soț și prezentator.
27.07.2023 | 10:31
Cum depasesc Radu Valcan si Adela Popescu problemele Familia merita orice sacrificiu
Cum trec peste probleme Radu Vâlcan și Adela Popescu Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează una dintre cele mai frumoase și apreciate familii din showbiz. Cei doi au trei băieți, joburi și proiecte diverse, dar mereu își fac timp și pentru ei. Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii a spus cum reușesc el și soția lui să le facă pe toate. Radu Vâlcan spune cum poate menține pasiunea în cuplu, viața socială și profesională la cel mai înalt nivel.

Cum depășesc Radu Vâlcan și Adela Popescu problemele de cuplu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de mulți ani și au trei băieți. “Meseria” de părinte nu este, însă, întotdeauna una ușoară. De multe ori, partenerii ajung să se concentreze doar pe copii și își neglijează jumătatea. Radu Vâlcan spune pe ce se bazează el și soția lui pentru ca lucrurile să meargă în direcția potrivită. Recent, cei doi au îmbinat distracția cu munca.

ADVERTISEMENT

“De curând, am avut parte de două săptămâni la Vama Veche, filmând pentru un film de lungmetraj. A fost senzaţional. Copiii s-au simţit neaşteptat de bine fără noi, iar noi fără ei… Ce să mai spun? (zâmbește) Altfel, ne găsim măcar un moment în zi când suntem doar noi doi şi ne spunem tot ce ni s-a întâmplat peste zi.

Nu am apelat pentru că nu am trecut niciodată prin ceva de nedepăşit. Dar cred real că terapia ajută atunci când ai nevoie. Și mai cred că familia merită orice efort, orice sacrificiu”, a spus prezentatorul tv pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ce gest a făcut zilnic Radu Vâlcan pentru Adela Popescu: “M-a bucurat!”

Îndrăgiții prezentatori și actori filmează intens pentru filmul Retreat Vama Veche. Cu această ocazie au petrecut mult timp la mare ei doi, alături de echipa de filmare și ceilalți actori. Proiectul acesta însă, a reaprins flacăra iubirii dintre ei și mai mult, datorită timpului petrecut împreună la mare.

“Toată perioada filmărilor a fost foarte frumoasă. Însă pe mine cel mai tare m-a bucurat să îi prepar în fiecare zi Adelei cafeaua ei preferată, cu aromă de caramel, şi să savurăm împreună începutul de zi, pe plajă.

ADVERTISEMENT

Lungmetrajul va apărea cel mai probabil în luna februarie a anului viitor, dar pot să vă spun că este un film ca niciunul până acum. O comedie romantică, jucată cu simţ de răspundere, fără vulgarități, cu multe locaţii despre care la prima vedere nu veţi crede că sunt din România”, a mai dezvăluit celebrul prezentator.

Fiul celor doi calcă pe urmele părinților: “Alexandru este super pasionat”

Talentul se moștenește în familie, iar această zicală se aplică și fiului lui Radu Popescu și al Adelei Vâlcan. Alexandru, în vârstă de șapte ani, le calcă pe urme părinților și deja s-a apucat de cursuri de actorie.

ADVERTISEMENT

“Alexandru face cursuri de actorie și e super pasionat. Nu ne vom opune niciunei dorințe de-ale lui”, a declarat mândru Radu Vâlcan pentru sursa citată anterior.

Știți cum se spune că lucrurile mărețe cer și câte o vacanță din când în când. Astfel, vara aceasta Radu Vâlcan și Adela Popescu au ajuns în Bali, una dintre destinațiile lor preferate.

“Am ajuns de curând în Bali, locul în care doream să ne reîntoarcem încă de la ultima vizită de acum 5 ani. Mai urmează şi zece zile în Croaţia, pe barcă, împreună cu familia Fodor şi alţi prieteni”, a mai spus Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT