Life

Ce au pățit în vacanță Radu Vâlcan și Adela Popescu! Un gest disperat le-a salvat concediul

Ce li s-a întâmplat în vacanță Adelei Popescu, lui Radu Vâlcan și copiilor lor? Gestul disperat care le-a salvat concediul.
06.07.2023 | 08:23
Ce au patit in vacanta Radu Valcan si Adela Popescu Un gest disperat lea salvat concediul
Ce au pățit cei doi și copiii lor în vacanță. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan se află într-o vacanță de vis alături de cei trei copii ai lor, dar dincolo de frumusețea de care sunt înconjurați, nu lipsesc peripețiile. Chiar seara trecută au fost la un pas de a rămâne, noaptea, pe stradă. Cum și-au salvat concediul?

Peripeții în vacanța Adelei Popescu alături de Radu Vâlcan și copii

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales Bali ca destinație de vacanță. Timp de o lună ei și-au propus să se bucure de splendoarea acestei zone, despre care se spune că este încărcată de spiritualitate, iar oamenii sunt mai zâmbitori. Ce dificultate au întâmpinat cei doi soți celebri?

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță și prezentatoare a dezvăluit pe rețelele de socializare cum toți membrii familiei erau să nu mai intre în locul de cazare, din cauză că au uitat cheia înăuntru. Radu Vâlcan a găsit o soluție. S-a urcat pe geam și a intrat pe interior ca să deschidă ușa.

”Eroul nostru”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginilor cu soțul ei, cățărându-se pe geam. Drept urmare, datorită curajului moderatorului de la Antena 1, toată lumea a reușit să doarmă în pat și să aibă parte de o odihnă corespunzătoare.

ADVERTISEMENT
Radu Valcan
Radu Vâlcan, intrând pe fereastră pentru a deschide usa cazării. Sursa foto: captură Instastory

 

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. Ambii sunt personalități foarte cunoscute, prin prisma profesiei, prezentatori și actori. În prezent, Adela Popescu este retrasă de pe micile ecrane, după ce a plecat de la ”Vorbește Lumea”, în timp ce Radu Vâlcan apare la Antena 1 ca moderator al emisiunii ”Insula Iubirii”.

De cât timp sunt împreună Adela Popescu și Radu Vâlcan

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt căsătoriți din 2015 și au trei copii, respectiv trei băieți. Atunci când s-au cunoscut, Adela Popescu nu avea foarte multă încredere în el și pentru a-l testa i-a propus ca o perioadă să nu dezvăluie nimănui că au început o poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Fiind de șapte ani soț și soție, Adela Popescu este convinsă că nu vor fi piedici care să o îndepărteze de Radu Vâlcan. Crede că îl cunoaște în totalitate, deoarece l-a văzut în mai multe ipostaze și îl admiră mai mult decât la începutul poveștii lor.

” (…) Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare, fiindcă eu sunt o ființă destul de rațională. Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund.

ADVERTISEMENT

L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna”, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro

ADVERTISEMENT