Sport

Cum face Cristina Neagu legea în vestiarul de la CSM București! ”Mai ridic tonul”

10.10.2018 | 08:18
Cum face Cristina Neagu legea in vestiarul de la CSM Bucuresti Mai ridic tonul

Interul Cristina Neagu este de departe cea mai bună jucătoare din echipa CSM București și multă lume vorbește că ea este cea care face legea în vestiarul campioanei României. De altfel, acest lucru s-a văzut cel mai bine la finalul meciului câștigat cu Ferencvaros în Liga Campionilor, atunci când ”Messi din handbal” și-a criticat coechipierele într-un interviu televizat.

”Eu nu prea citesc presa, gura oamenilor n-o s-o închidă nimeni. Dacă faci zece meciuri senzaționale, iar la al unsprezecelea nu joci bine, pentru că ești om, nu robot, unii oameni uită tot, și-l aduc aminte doar pe ultimul. Nu toți, sunt și cei care te susțin necondiționat. E greu să faci față presiunii, dar până la urmă asta trebuie să faci”, a declarat Neagu într-un interviu pentru revista Elle.

Cristina Neagu într-un duel pentru minge în timpul meciului CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea
Cristina Neagu într-un duel pentru minge în timpul meciului CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea

Cum face Cristina Neagu legea în vestiarul de la CSM București: ”Sunt destul de impulsivă”

”Mă gândesc uneori că poate am fost prea dură, sunt și destul de impulsivă. Mai ridic tonul…Îți dai seama că mă gândesc și la lucrurile astea. Fiecare om reacționează și ia diferit ce spun eu, poate că unii spun că e normal, că sunt stresată și nervoasă, dar unii nu înțeleg de ce țip, iar eu mă gândesc cum să fac lucrurile ok și să fiu înțeleasă de toată lumea. Până la urmă avem un scop comun și trebuie, ca lider, să îi faci pe ceilalți să joace bine împreună”, a mai spus Cristina Neagu, jucătoarea cea mai importantă din vestiarul formației CSM București.

Campioana CSM Bucureşti a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 22-19, în etapa a cincea a ligii naţionale de handbal feminin. La finalul întâlnirii, Nicolae Luca, şeful secţiei de handbal de la CSM, le-a băgat în ședință pe jucătoare pe care le-a acuzat că nu au avut determinare. Nici antrenorul suedez Magnus Karl Johansson nu a scăpat de critici.

Această victorie a celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, care vine după succesul din Supercupa României, este surprinzătoare dacă ținem cont de diferențele salariale ale jucătoarelor celor două formații.