Dacă nu știi cum ies gogoșile pufoase aruncă un ochi în rândurile de mai jos. FANATIK îți dezvăluie secretele pe care trebuie să le știe orice gospodină atunci când intră în bucătărie și se apucă de gătit sau copt.
Gogoșile sunt un desert preparat foarte des de femei, de la bunicile noastre până la mame, dar ce trebuie să cunoaștem pentru a le face pufoase. Sunt câteva secrete care, cu siguranță, îți vor fi de mare ajutor în bucătărie.
Ingredientele de calitate sunt primul pont de care trebuie să ținem cont și mai ales cantitatea pe care o folosim. În cofetărie și patiserie este de preferat să fie cântărite produsele înainte de a ne apuca de treabă.
Un alt sfat pentru a avea gogoși pufoase, ca cele cumpărate din comerț, este cantitatea de zahăr folosită. Aceasta nu trebuie să fie una foarte mare pentru că la prăjit desertul nu se va umfla suficient, ci dimpotrivă.
Desertul se poate pudra la final. De asemenea, unele gospodine susțin că ouăle și laptele adăugate în cantități generoase fac ca gogoșile să crească. Altele le lasă la dospit puțin și după ce au fost tăiate cu ajutorul unui pahar.
Ingrediente pentru gogoși pufoase:
Mod de preparare gogoși pufoase și delicioase: