Sport

Cum îl ajută Gigi Becali pe Dănuţ Lupu: “O să depun cerere la puşcărie”

Gigi Becali a dezvăluit, pas cu pas, cum îl ajută pe Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Patronul de la FCSB va depune o cerere.
09.10.2023 | 17:09
Cum il ajuta Gigi Becali pe Danut Lupu O sa depun cerere la puscarie
Cum îl va ajuta Gigi Becali pe Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a fost surprins de două ori la volan fără permis. La scurt timp, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAîi va da o mână de ajutor fostului fotbalist. Patronul vicecampioanei vrea să-l ia pe Lupu la FCSB.

Cum îl ajută Gigi Becali pe Dănuţ Lupu: “O să depun cerere la puşcărie”

Gigi Becali a anunțat că după perioada de 21 de zile, Dănuț Lupu va primi regim deschis de executare a pedepsei. Ulterior, patronul de la FCSB va depune o cerere pentru a-l angaja la FCSB. Gică Hagi, care s-a contrat de-a lungul timpului cu Dănuț Lupu, a avut un mesaj emoționant pentru fostul team-manager al lui CS Dinamo.

ADVERTISEMENT

„După 21 de zile îi dă regimul de executare a pedepsei. O să fie deschis pentru că nu are cum să-i dea alt regim. O să depun cerere pentru că nu pot să-l cer pe Lupu.

‘Vreau să angajez la mine la FCSB un fost fotbalist, care a câștigat campionatul’. Va tăia frunze la câini pe acolo, ce să facă”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei apariții publice.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, episod șocant la penitenciarul „Poarta Albă”: „Le-am dat cârpa celor de la ANP să șteargă”

În mai 2013, Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani și şase luni de închisoare. Omul de afaceri a fost condamnat în urma schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

Ulterior, latifundiarul din Pipera a primit un spor de alte 6 luni pentru condamnările din dosarul „Valiza” și cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.

ADVERTISEMENT

Aflat la penitenciarul „Poarta Albă”, Gigi Becali a povestit un episod șocant cu cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). „A venit unul la mine de la ANP București, eram la Constanța. ‘Ia și tu o cârpă’.

I-am dat cu cârpa în față. ‘Pleacă, mă, de-aici. Eu sunt Gigi Becali. Șterg eu cu cârpa?’. Vine adjunctul de la ANP, mă vede pe mine, dă mâna cu mine și nu se mai spală pe mâini. Cum să șterg eu?

ADVERTISEMENT

Eu sunt Gigi Becali. Le dau eu cârpă celor de la ANP să șteargă. Să facă ce vrea pe acolo pe la bază (n.r. Dănuț Lupu), care e problema?”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

Gigi Becali, conferinţă la Palat


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.78 este cota pentru „NG” la FCSB – FC Voluntari

ADVERTISEMENT