Life

Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere: “Crede-mă, e foarte interesant”

Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere? Realizatorul tv, deși vorbește rar despre fiul său, de această dată a fost extrem de sincer.
23.03.2024 | 22:37
Cum il cheama pe fiul lui Mircea Badea in certificatul de nastere Credema e foarte interesant
Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere? Realizatorul tv și partenera sa de viață, Carmen Brumă, au împreună un băiețel. Chiar și așa, cei doi nu vorbesc foarte mult despre acesta.

Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere

Mircea Badea a fost invitat la podcast-ul lui Teo Trandafir. El a vorbit printre altele și despre fiul său, în vârstă de 9 ani. Teo Trandafir a vrut să afle cum a fost ales numele acestuia la naștere.

ADVERTISEMENT

Și se pare că Mircea Badea a avut o explicație destul de bună. Deși realizatorul ar fi venit cu numeroase propuneri, Carmen Brumă nu a fost de acord cu ele. În final, când a fost nevoit să declare și să înregistreze copilul, realizatorul tv a fost nevoit să ia o decizie rapidă.

Cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere? Deși realizatorul tv ar fi avut alte preferințe, iată că a fost nevoit să aleagă un nume ceva mai scurt, iar Vlad a fost alegerea cea mai bună.

ADVERTISEMENT

„Pentru că pe el îl cheamă Badea-Brumă, pe copil, am zis, totuși, să aibă un prenume scurt, Massachusetts fiind… lung. Atunci, Vlad. (…). E un tip foarte interesant, foarte, foarte interesant. E un tip natural talentat să meargă la apă mare ceea ce pentru mine e înspăimântător”, a povestit acesta.

Ce nume folosea fiul lui Mircea Badea când se semna pe lucrările de la școală

Printre altele, realizatorul tv a mai făcut o dezvăluire complet neașteptată. După ce s-a aflat cum îl cheamă pe fiul lui Mircea Badea în certificatul de naștere, a mai ieșit la suprafață și numele pe care cel mic l-a folosit ca să semneze lucrările de la școală.

ADVERTISEMENT

Se pare că Vlad folosea numele ”Alprin”, un nume inventat chiar de el. Mai mult de atât, acesta și-a făcut și propria firmă. Iar toate aceste lucruri sunt cu adevărat interesante pentru Mircea Badea.

„Și și-a creat el nume, se semna pe lucrările de la școală. Își spune, acum mai puțin, dar a avut un an și jumătate în care ne spunea că pe el îl cheamă Alprin. Un nume inventat de el. Și și-a făcut și o firmă, Autoalprinescu, care să fie despre mașini. Crede-mă, e foarte, foarte interesant”, a mai povestit Mircea Badea în podcastul „Gând la gând”.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că nu este prima oară când realizatorul tv vorbește despre fiul său. Acum ceva timp, el a mai fost invitat la o emisiune de la Antena 3 în care a dezvăluit că fiul său este extrem de inteligent. Totodată, acesta mai povestea și că are la rândul său multe de învățat de la Vlad.

ADVERTISEMENT