Life

David Enache, într-o ipostază în care a îngrozit-o pe Iuliana Marciuc: „Nu am crezut că o să-l văd înghețat acolo”

Iuliana Marciuc și-a văzut fiul în ipostaze în care niciun părinte nu vrea să-și vadă copilul. David și-a început cu succes cariera de actor.
29.12.2022 | 17:16
David Enache intro ipostaza in care a ingrozito pe Iuliana Marciuc Nu am crezut ca o sal vad inghetat acolo
Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache este pasionat de actorie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

David Enache, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, a debutat în actorie la doar 17 ani. A apărut în celebrul serial Wednesday și și-a surprins mama cu un rol complet inedit într-un scurtmetraj în care a jucat de curând.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, viitor promițător în actorie. A jucat în Wednesday

David Enache are 17 ani și își face părinții mândri. Adolescentul a jucat în celebrul serial Wednesday, regizat de Tim Burton și filmat în România, însă nu a avut replici. Totuși, el și-a șocat mama, pe Iuliana Marciuc, cu rolul interpretat în scurtmetrajul -34 de grade din seria 2+2 Fac cât vreau eu.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Adrian Enache a mărturisit că fiul său este talentat, muncitor și chiar dacă nu știe dacă va merge pe calea actoriei, viitorul este promițător.

„Aceste scurte metraje au fost realizate pe grupe de vârstă și nivel de pregătire. Copiii au făcut și scenariul, iar unii dintre ei au filmat.

ADVERTISEMENT

În grupa lui David a filmat Carina Grigoraș, o amică de-a lui. A jucat și prietenul de vacanță al fiului meu, David Mușat. Copiii au fost producători, scenariști, regizori, au dat casting… David a obținut acest rol la casting, rolul unui nebun, zice el”, a spus Iuliana Marciuc pentru Viva.ro. 

În filmul amintit anterior, David a fost în ipostaze neașteptate, în care mama lui nu l-a mai văzut niciodată, beat, fumând, îndrăgostit, dar cel mai rău, mort într-o ladă frigorifică.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a impresionat pe mine este faptul că am văzut în câteva minute trăiri foarte diferite. L-am văzut fumând pentru prima dată, dar el nu fumează deloc.

L-am văzut băut, deși el nu bea. Și l-am văzut îndrăgostit, deși încă nu este așa. Și sigur că mi se pare foarte talentat, determinat și muncitor”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc nu a știut ce rol va avea fiul său

Vedeta a adăugat că nu a știut nimic despre rolul pe care fiul său îl va avea și că atunci când l-a auzit că are nevoie de o ladă frigorifică, nu știa că va fi pentru o scenă macabră. Din momentul cu pricina, David i-a trimis o poză, dar Iuliana Marciuc a refuzat categoric să o vadă.

„Nu am crezut nici o secundă că lada frigorifică îi este destinată lui și că îl voi vedea înghețat, acolo. Ceea ce a fost înfricoșător și, de altfel, a fost singura poză pe care mi-a arătat-o. Și pe care am șters-o urgent, din telefon.

Mai pot să spun că l-am văzut nopțile uitându-se pe YouTube repetând, cum se joacă rolul unui mort. Pentru că e o respirație specială pentru acest rol. Ceea ce m-a înfricoșat”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

Pe de cealaltă parte, Adrian Enache, care este un mare împătimit al fotbalului, a renunțat să vadă finala Campionatului Mondial de Fotbal, pentru a-i fi alături lui David la premiera scurtmetrajului.

„E prima oară când pentru Adrian fotbalul nu mai este pe locul 1. A renunțat să vadă finala Campionatului Mondial de fotbal să poată fi la premiera filmului în care a jucat David”, a mărturisit Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT