Life

Cum își cheltuie Andreea Esca banii în fiecare lună. Prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut tot

16.03.2021 | 16:00
Cum isi cheltuie Andreea Esca banii in fiecare luna Prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut tot
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este o personalitate embelmatică în lumea jurnalismului românesc și nu este cunoscut ce salariu primește lunar, însă prezentatoarea știrilor de la Pro TV a explicat cum își gestionează banii pe care îi primește lună de lună. 

În cadrul unui interviu, vedeta a explicat cum își cheltuie banii și a recunoscut că nu îi place să facă achiziții inutile. Deși suma pe care o câștigă lunar este destul de mare, din moment ce activează la pupitrul știrilor Pro TV de 25 de ani, Andreea Esca are grijă de veniturile ei.

ADVERTISEMENT

Știrista a declarat că este foarte cumpătată atunci când vine vorba de bani, acesta fiind un lucru pe care l-a învățat de la tatăl ei, care punea întotdeauna banii deoparte.

Cum își cheltuie Andreea Esca banii în fiecare lună. Prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut tot

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete din România și are o experiență de mai bine de un sfert de veac în televiziune. De-a lungul timpului, s-au făcut numeroase speculații legate de suma pe care o câștigă lunar, însă niciodată nu a fost dezvăluită oficial.

ADVERTISEMENT

Datorită jobului, câștigurile ei sunt cu siguranță, unele destul de mari, prezentatoarea știrilor are simțul răspunderii și nu își cumpără niciodată lucruri de care nu are nevoie.

„Tata m-a învățat să fiu foarte riguroasă, serioasă și mama să dau frâu liber creativității, să am curaj, să încerc, să risc. Sunt două persoane cu caractere complet opuse. Și cred că aceste lucruri m-au ajutat.

ADVERTISEMENT

Ei m-au învățat foarte multe și despre bani. Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat, care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani de-o parte, puși în mai multe locuri, iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă.

Eu am făcut media: cheltuiesc, dar pun și de-o parte în egală măsură”, i-a mărturisit Andreea Esca lui Lucian Mîndruță.

ADVERTISEMENT

Cât de des își cumpără haine Andreea Esca

Andreea Esca a declarat că nu merge foarte des la shopping atunci când vine vorba de haine și că are propriul ei stil, comod și elegant, în același timp, fără să-și facă planuri de dinainte cu ce să se îmbrace.

„Fac destul de rar shopping (n.r. de haine). Am un stil care cred că mi se potrivește și toate hainele mele sunt cam același model. Hainele mele trebuie să și arate frumos, dar să fie și commode. Dimineața, înainte să plec din casă aleg ceva, orice, nu sunt foarte pretențioasă, nu-mi fac planuri dinainte”, a mai spus prezentatoarea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: