Life

Cum își răsfață Culiță Sterp iubita însărcinată. Daniela Iliescu este foarte aproape de a naște

Culiță Sterp încearcă să-i satisfacă toate poftele iubitei sale.
12.06.2021 | 20:58
Cum isi rasfata Culita Sterp iubita insarcinata Daniela Iliescu este foarte aproape de a naste
Cum își răsfață Culiță Sterp iubita însărcinată. Daniela Iliescu este foarte aproape de a naște. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este un iubit model. Încearcă din răsputeri să o răsfețe pe iubita sa Daniela Iliescu și să-i satisfacă toate poftele. Așa s-a întâmplat și de curând atunci când cei doi au ieșit la o terasă în oraș.

Chiar dacă Daniela mânca prăjituri, cântărețul a dat fuga și a cumpărat cireșe și a încercat să o facă să le mănânce, deși bruneta nu era deloc încântată.

ADVERTISEMENT

Cum își răsfață Culiță Sterp iubita însărcinată

Culiță Sterp o răsfață cum știe el mai bine pe Daniela care este însărcinată și în curând va aduce pe lume primul copil al cuplului. Cei doi au mers la o terasa pentru a se relaxa.

Deși pe masă erau mai multe prăjituri, Culiță s-a gândit să-i facă iubitei o surpriză. A dat fuga și a cumpărat o pungă cu cireșe. Daniela nu a fost foarte încântată când le-a văzut și a ezitat să mănânce. Văzând că iubita sa nu este foarte încântată de ideea lui, cântărețul a început să glumească.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu mănânci niște cireșe, înseamnă că tu ai înghițit o minge de baschet, tu nu ești gravidă.

Ai luat cireșe?

Da, ia vezi, îți plac?

Mănânci?

Obligată?

Nu ți-e poftă?

Lasă, că le mănânc eu dacă nu le mănânci tu, nu e problemă”,  a fost dialogul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Când va naște iubita lui Culiță Sterp

Din informațiile FANATIK, Daniela ar trebui să nască pe data de 14 sau 15 iunie. Nu este exclus ca evenimentul să aibă loc cu o zi înainte sau după termen, ținând cont că aceasta a decis să nască natural.

Bruneta a refuzat să facă cezariană, precizând că va fi de acord cu operația doar dacă vor apărea complicații. Se pare că iubita lui Culiță Sterp a avut o sarcină destul de ușoară.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a decis să părăsească Survivor pentru a fi alături de iubita sa în momentul în care aceasta va naște.

“Toată lumea știa că acest concurs va ține până la finalul lunii mai. Așa era și contractul nostru.

Am zis și chiar dacă o fi să stau până la final, deși eram convins că mai mult de două luni sau trei luni nu stau, am zis și dacă o fi să stau până la final, tot o să fiu acasă când va naște Daniela”, a declarat artistul la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT