Life

Cum îți dai seama dacă o pereche de pantaloni ți se potrivește, fără să o probezi. Trucul de 10 secunde pe care oricine trebuie să îl cunoască

Metoda simplă cu ajutorul căreia poți achiziționa o pereche de pantaloni fără să-i probezi. Ai nevoie numai de 10 secunde.
01.04.2024 | 16:44
Cum iti dai seama daca o pereche de pantaloni ti se potriveste fara sa o probezi Trucul de 10 secunde pe care oricine trebuie sa il cunoasca
Metoda simplă cu ajutorul căreia poți achiziționa o pereche de pantaloni fără să-i probezi. Ai nevoie numai de 10 secunde. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum îți dai seama dacă o pereche de pantaloni este măsura ta fără să probezi. Trucul de 10 secunde pe care oricine trebuie să îl cunoască. De acum înainte nu va mai fi nevoie să stai la coadă la cabina de probă.

Metoda simplă cu ajutorul căreia poți achiziționa o pereche de pantaloni fără să-i probezi. Ai nevoie numai de 10 secunde

Metoda simplă cu ajutorul căreia poți achiziționa o pereche de pantaloni fără să-i probezi. Ai nevoie numai de 10 secunde pentru a afla dacă piesa vestimentară ți se potrivește în talie și nu îți vine mari sau mică.

ADVERTISEMENT

Specialiștii au un pont rapid pe care trebuie neapărat să-l știi, mai ales dacă ești pe grabă atunci când ești la shopping. Aceștia recomandă să te uiți cu mare atenție la fermoarul blugilor și să apuci pantalonii de o parte și de alta a taliei.

Pune talia în jurul gâtului, asigurându-te că nasturele se află la baza gâtului. Așadar, trebuie să cuprinzi gâtul cu talia lor. În cazul în care marginile taliei se întâlnesc la spate fără efort, atunci înseamnă că respectivii pantaloni ți se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Concret, sunt mărimea pe care o porți, în general, la pantaloni. Dacă extremitățile nu se unesc, atunci pantalonii sunt strâmți. Această metodă simplă și rapidă funcționează numai pentru blugii cu talie înaltă sau cei cu talie foarte joasă.

Cum se spală corect și eficient blugii. Ce sfaturi are Adina Buzatu

Adina Buzatu a explicat la un moment dat cum se spală corect și eficient blugii. Creatoarea de modă le sfătuiește pe doamne să apeleze la un truc mai puțin cunoscut, care nu are legătură cu mașina de spălat rufe.

ADVERTISEMENT

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați.

Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare. Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra.

ADVERTISEMENT

Ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil”, a spus Adina Buzatu, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: