Life

Cum îți poți atrage norocul în casă. Este obligatoriu să ai așa ceva pe birou

Sfaturile specialiștilor Feng Shui despre cum să atragi norocul în casa ta. Este obligatoriu să ai așa ceva pe biroul de lucru, de la domiciliu.
04.12.2022 | 12:00
Cum iti poti atrage norocul in casa Este obligatoriu sa ai asa ceva pe birou
Ce trebuie să ai pe biroul de acasă, încât să ai noroc. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Sunt mulți români care se consideră ghinioniști, văzând norocul ca pe ceva imposibil sau greu de atins. Specialiștii în arta Feng Shui sunt de părere că anumite persoane își fac rău cu mâna lor, deoarece nu așază cum trebuie obiectele prin casă, inclusiv pe biroul de lucru.

Cum să ai parte de noroc în familie. Sfatul specialiștilor Feng Shui în legătură cu biroul de lucru

De-a lungul timpului, s-a ajuns la concluzia că felul cum ne decorăm locuința ne influențează starea de spirit. De exemplu, pe birou sau lângă este bine să avem tablouri cu familia.

ADVERTISEMENT

În imagine, membrii trebuie să exprime o stare pozitivă, adică să fie cât mai zâmbitori. Nu aduc noroc, spor la bani și reușite familiei, dacă în fața voastră aveți, de exemplu, fotografii cu strămoși.

Totodată, nu agățati pe pereții dintr-un birou imagini cu animale feroce sau orice exprimă răutate, frică, din cauză că starea de spirit devine una de spaimă, iar norocul nicio șansă să-și facă prezența acolo unde există energie negativă.

ADVERTISEMENT

De ce nu este bine să așezi oglinda în fața dormitorului

Pe lângă obiectele de pe un birou și în întreaga locuință trebuie să fim atenți la cum poziționăm obiectele. Gena Rusu, expert Feng Shui, explică faptul că oglinda ne absoarbe din energie și astfel ne trezim, uneori, obosiți și cu dureri de corp.

”Oglinda absoarbe energia vitală, atrage în interiorul ei tot ceea ce se reflectă în ea, tot ceea ce se oglindește. Nu multiplică, ci atrage. Nu este indicat să fie oglindă în fața patului pentru că absoarbe energia vitală.

ADVERTISEMENT

Mai devreme sau mai târziu vei observa că ai dureri de spate sau de picioare sau de cap, depinde ce parte a corpului se oglindește mai mult”, a declarat Gena Rusu pentru Ego Life.

Anca Dimancea, un alt specialist în Feng Shui, transmite să nu punem niciun remediu de vindecare în baie, bucătărie, debara sau garaj, din cauză că se îndepărtează norocul.

ADVERTISEMENT

” (…) Atenție! Nu se pune niciun remediu de niciun fel în baie sau bucătărie, automat nici în debara și garaj. Debaraua și garajul sunt considerate camere stagnante, iar baia și bucătăria, camerele nocive”, a explicat Anca Dimancea pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT