Life

Cum l-a convins Medana pe Alin Oprea să o ia de soție: „Nu am crezut că va rămâne alături de un bărbat scos afară din propria lui casă și lăsat fără un ban în conturi”

Alin Oprea este îndrăgostit lulea de Medana, femeia cu care curând se va căsători religios. Artistul are numai cuvinte de laudă pentru ea.
06.09.2023 | 10:07
Cum la convins Medana pe Alin Oprea sa o ia de sotie Nu am crezut ca va ramane alaturi de un barbat scos afara din propria lui casa si lasat fara un ban in conturi
Alin Oprea este topit după soția lui Medana. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a făcut declarații emoționante despre Medana, soția lui. Artistul a cunoscut-o într-unul dintre cele mai grele momente din viața sa, atunci când trecea prin divorțul de Larisa și îi este recunoscător pentru că l-a ajutat să se ridice de la pământ.

Așa l-a cucerit Medana pe Alin Oprea. Artistul de la Talisman e îndrăgostit lulea

La finalul săptămânii se anunță un mare eveniment în showbizul românesc. Alin Oprea se căsătorește religios cu Medana și face nuntă de sute de mii de euro, unde atmosfera este întreținută de cei mai de seamă artiști de la noi, însă banii n-au nicio valoare în fața femeii iubite.

ADVERTISEMENT

Pe Medana a cunoscut-o în poate cel mai greu moment din viața sa, după ce a divorțat de fosta soție, Larisa Uță și a rămas, după cum spun el, „pe drumuri”. Anii au trecut, iar femeia l-a ajutat să se ridice de la pământ.

Artistul recunoaște că este mai fericit ca niciodată, lucru pentru care îi mulțumește ori de câte ori ocazia. Pentru că a terminat Facultatea de Psihologie și Pedagogie, a știut exact cum să-l trateze pe Alin Oprea încă de la începutul relației.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost foarte dificil la capitolul încredere. După ce te-ai ars o dată, ai tendința să crezi că toate femeile sunt la fel și că toate vor trăda. Această concepție este însă eronată. Nimeni nu trebuie să plătească pentru greșelile din trecutul cuiva.

Medana însă a avut atâta răbdare și de fiecare dată îmi răspundea la apeluri sau la mesaje și treptat am eliminat absolut orice urmă de suspiciune avută. Cred că ea este singurul om din viața mea în care am încredere totală.

ADVERTISEMENT

Cu iubirea ei și cu toată răbdarea din lume, a reușit să îmi redea încrederea de care aveam nevoie. Iar azi vedeți cea mai bună variantă a lui Alin Oprea, din toată existența mea de până acum. Mă simt puternic, mă simt iubit, mă simt apreciat”, a declarat Alin Oprea pentru viva.ro. 

Și-a găsit talismanul norocos

Medana l-a convins pe Alin Oprea să o ia de soție pentru că a rămas lângă el când nu avea nimic, deși ea fost dintotdeauna o femeie de succes. „Eu rămăsesem fără nimic. Iar Medana era și este și acum o femeie de succes și foarte bine poziționată financiar.

ADVERTISEMENT

Nu am crezut nicio secundă că va rămâne alături de un bărbat scos afară din propria lui casă și lăsat fără un ban în conturi, ajuns pe drumuri. Era și perioada pandemiei. Iar eu habar nu aveam ce va urma în viața mea”, a completat Alin Oprea.

Și nu doar atât, dar Medana a fost, se pare, talismanul norocos al artistului, căci de mână cu ea a ajuns să fie cea mai bună versiune a sa. „Medana a venit cu abundență în viața mea. Ea are o protecție divină fantastică, pe care și noi, cei din jurul ei, o simțim.

Alături de ea, în doar trei ani am realizat tot ceea ce nu credeam că poate fi posibil. Am foarte multe evenimente și totul merge strună când ești susținut și ești bine tu cu tine”, a mai spus Alin Oprea despre soția lui.

ADVERTISEMENT
Tags: