Life

Cum l-a fotografiat Vlăduța Lupău pe fiul ei: “Ce nebună ești!” Micuțul Iair a împlinit 2 luni

Cum l-a fotografiat Vlăduța Lupău pe Iair, fiul ei, care a împlinit 2 luni. Internauții au fost surprinși să-l vadă într-o asemenea ipostază.
10.10.2022 | 21:48
Cum la fotografiat Vladuta Lupau pe fiul ei Ce nebuna esti Micutul Iair a implinit 2 luni
Cum l-a surprins Vlăduța Lupău pe fiul ei și al lui Adi Rus. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău l-a sărbătorit într-un mod special pe fiul ei, Iair, care a împlinit 2 luni în urmă cu câteva zile. Iată cum l-a fotografiat artista pe micuț!

Cum l-a fotografiat Vlăduța Lupău pe Iair, fiul ei, care a împlinit 2 luni

Imaginea postată de Vlăduța Lupău i-a surprins pe internauți, care i-au lăsat sute de comentarii.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a postat o imagine în care fiul ei este doar într-un scutec, stând liniștit într-o franzelă. Micuțul este murdar pe burtă și pe picioare de cremă de ciocolată, iar această ipostază i-a amuzat pe urmăritorii artistei.

Cântăreața a scris pe blatul de la bucătărie, cu cremă de ciocolată, vârsta pe care fiul ei a împlinit-o, adică 2 luni.

ADVERTISEMENT

“Azi am 2 luni! Iar mami tot îmi spune că nu-s suficient de dulce. Ce ziceți?”, a scris artista în descrierea imaginilor cu Iair.

La postare au reacționat și unele vedete, printre care și Andreea Bănică, care a scris “Am leșinaaaat! Ce nebună ești! Te ador”.

ADVERTISEMENT

Și Olguța Berbec, care este nașa de botez a lui Iair, i-a lăsat un comentariu vedetei. Aceasta a întrebat-o pe artistă dacă soțul ei știe că a pus cremă de ciocolată pe mobilă.

“Vaiiiiiii”, a scris Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, în secțiunea de comentarii. “Avem noroc că nu ești acasă”, a fost răspunsul solistei.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău fiu
Fiul Vlăduței Lupîu a împlinit 2 luni. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

“Când mamă-ta chiar te mănâncă pe pâine”, a mai comentat cineva la postarea Vlăduței Lupău.

Cum s-a schimbat viața Vlăduței Lupău de când a născut

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii de când a devenit mamă, pe 6 august 2022. Deși se bucură de timpul petrecut cu Iair, cântăreața recunoaște că viața ei s-a schimbat radical.

În primele săptămâni de când a născut, Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost foarte obosiți deoarece se descurcau singuri cu fiul lor, fără să accepte ajutor.

La un moment dat, cei doi au intrat în panică atunci când fiul lor a plâns mai puternic decât de obicei, dar s-au liniștit destul de repede.

Perioada de început este una foarte grea pentru orice mamă, mai ales la primul copil, după cum a precizat interpreta de muzică populară în cadrul unui interviu.

“Perioada asta de început e frumoasă și ea, însă pot spune că este și foarte grea, iar cine mă contrazice minte!

Fiind la primul copil, nu știi exact ce ai de făcut, plus că treci prin multe schimbări hormonale și printr-o naștere care, la fel, este grea, indiferent de modul în care naști, și aici mă refer la naștere naturală sau cezariană.

Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Abia acum începe să fie puțin mai ușor.”, a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA.

ADVERTISEMENT