Life

Cum l-a găsit Aurel Pădureanu pe fiul său, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga: „Am rămas blocat”

Alexandru Pădureanu nu se împacă nici acum cu gândul că mama sa nu mai este în viață. Episodul dureros povestit de Aurel Pădureanu.
23.09.2023 | 11:59
Cum la gasit Aurel Padureanu pe fiul sau la doi ani de la moartea Corneliei Catanga Am ramas blocat
Alexandru Pădureanu încă plânge după moartea mamei sale, Cornelia Catanga. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a povetsit un episod dureros care a avut loc recent, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga. Alexandru, fiul celor doi, nu poate accepta faptul că nu o mai are alături pe mama lui și suferă cumplit de dorul artistei.

Scene dureroase surprinse de Aurel Pădureanu. Ce a făcut fiul său, la doi ani de la moartea Corneliei Catanga

Au trecut doi ani de când Cornelia Catanga a murit,  răpusă de Covid-19, dar familia artistei suferă la fel de mult ca în prima zi. Aurel Pădureanu și Alexandru nu se pot împăca cu gândul că cea mai importantă femeie din viața lor nu mai este.

ADVERTISEMENT

Recent, Aurel Pădureanu a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, episodul tulburător care a avut loc în casa lui. Alexandru a găsit și reparat un aparat foto vechi al părinților săi. Iar la vederea imaginilor cu cea care i-a dat viață, a cedat.

Alexandru Pădureanu s-a uitat toată noaptea la fotografiile cu Cornelia Catanga și a plâns. Tatăl său l-a auzit dintr-o cameră alăturată, însă nu a intervenit. Totuși, acesta recunoaște că se teme pentru starea fiul său.

ADVERTISEMENT

„Știi ce a făcut aseara? (n.r- fiul lui). A avut un aparat pe care îl luasem din Germania eu cu Cornelia și s-a stricat. L-a reparat, a fost la cineva, n-a dormit până la ora 8 dimineața.

 A văzut toate pozele cu Cornelia, plângea, îl auzeam cum plânge ca un copil, eu eram în altă cameră: ‘Mamă, mamă, mamă!’. Am rămas blocat, suferă enorm de mult, a luat proporții, s-a îngrășat, i-am spus să aibă grijă”, a declarat Aurel Pădureanu, citat de wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare vis al artistului

Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO chiar de ziua lui, Aurel Pădureanu a dezvăluit că cea mai mare dorință a lui, la 73 de ani, este să-și vadă fiul împlinit. Își dorește pentru Alexandru să-și facă o carieră peste hotare.

„Cel mai mare vis al meu, ce-mi doresc din tot sufletul este ca Alexandru, băiatul meu și al Corneliei, să ajungă acolo unde îi este locul. Dorința mea arzătoare este să ajungă în America și acolo să-și câștige pâinea.

ADVERTISEMENT

În România se cântă cu totul alte genuri muzicale, dar stilul lui Alexandru nu”, a povestit Aurel Pădureanu. Totodată, el a mai spus că celebra cântăreață l-a iubit nespus pe băiatul lor și l-a crescut „ca pe un prinț”.

ADVERTISEMENT