Sport

Cum l-a motivat Andrei Cordea pe Ștefan Târnovanu pentru penalty-ul apărat în Sepsi – FCSB 0-1: ”I-am dat 10 din 10”

Ștefan Târnovanu a fost decisiv pentru ”roș-albaștri” în partida Sepsi - FCSB 0-1, dar Andrei Cordea a dezvăluit cum și-a ”umilit” colegul înainte de joc.
25.10.2022 | 00:20
Cum la motivat Andrei Cordea pe Stefan Tarnovanu pentru penaltyul aparat in Sepsi  FCSB 01 Iam dat 10 din 10
Ștefan Târnovanu a fost decisiv pentru ”roș-albaștri” în partida Sepsi - FCSB 0-1, dar Andrei Cordea a dezvăluit cum și-a ”umilit” colegul la antrenamente. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus cu 1-0 după penalty-ul obținut și transformat de Andrea Compagno, dar cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul lui Nicolae Dică.

Ștefan Târnovanu, motivat de Andrei Cordea înaintea meciului Sepsi – FCSB 0-1

La finalul întâlnirii Sepsi – FCSB 0-1, din etapa a 15-a din SuperLiga, Andrei Cordea a dezvăluit că era sigur de faptul că Ștefan Târnovanu va apăra penalty-ul lui Alexandru Tudorie și a explicat cu umor pe ce s-a bazat.

ADVERTISEMENT

”Poate că ne-am mai omogenizat puțin. Am încercat să strângem rândurile, se vede asta, suntem o echipă puternică și ne batem la titlu. Sepsi e puternică, dar eram convins că va scoate Târnovanu penalty-ul. Eram convins, el analizează, la antrenament l-am motivat și eu puțin, i-am dat 10 din 10.

Este liniște, dar trebuie să luptăm, obiectivul nostru este câștigarea titlului. Sezonul ăsta vrem să depășim ce am făcut bine sezonul trecut. Cu siguranță se mai poate face ceva și în Europa. Ne dorim să facem maximum de puncte. Dacă Dumnezeu își dorește să trecem cu două victorii, se poate. Încă sunt optimist pentru locul doi”, a declarat Cordea.

ADVERTISEMENT

Compagno crede că FCSB e pe drumul ce bun

Atacantul italian Andrea Compagno, unicul marcator al întâlnirii de la Sfântu Gheorghe, consideră că penalty-ul pe care l-a obținut este unul fără dubii: ”Un meci foarte greu, știam cu cine jucăm, o echipă bună, cu antrenor bun, sunt fericit că am ajuns la a patra victorie la rând.

Eu cred că faza cu penalty-ul e clară, arbitrul nu s-a gândit prea mult, a mers bine. Târnovanu a fost senzațional, cele trei puncte sunt pentru el. Această echipă a schimbat mulți jucători, sunt mulți noi, trebuie timp să contruiești o familie, un grup. Ușor, ușor ne-am revenit.

ADVERTISEMENT

Acum ne bucurăm și ne gândim la meciul viitor. Sincer, eu nu mă uit prea mult pe internet, trebuie să ne gândim la meciul următor. Cu Anderlecht avem meci greu, trebuie să jucăm bine. De mâine ne gândim la meciul din Europa”.

Laszlo Dioszegi și-a aruncat telefonul din cauza lui Târnovanu

După ce a apărat extraordinar într-un meci cu Sepsi la Sfântu Gheorghe, la finalul anului trecut, încheiat 0-0, Ștefan Târnovanu a recidivat și a avut o nouă prestație de gală împotriva covăsnenilor, în ultimul meci din etapa a 15-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Parada lui Târnovanu la lovitura de pedeapsă l-a enervat la maxim pe patronul lui Sepsi, care a avut o ieșire necontrolată. Laszlo Dioszegi a fost surprins de camerele video de la stadion în timp ce și-a aruncat telefonul mobil, fiind extrem de nervos din cauza ratării lui Tudorie.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT