Sport

Criză de nervi a lui Laszlo Dioszegi după ce Tudorie a ratat un penalty în Sepsi – FCSB! Și-a făcut praf telefonul. Video

Laszlo Dioszegi a avut o criză de nervi în timpul partidei dintre Sepsi și FCSB, mai exact după ce Alexandru Tudorie a ratat un penalty.
24.10.2022 | 22:17
Criza de nervi a lui Laszlo Dioszegi dupa ce Tudorie a ratat un penalty in Sepsi  FCSB Sia facut praf telefonul Video
Criză de nervi a lui Laszlo Dioszegi după ce Tudorie a ratat un penalty în Sepsi - FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

În minutul 26, Sepsi primea un penalty după o ținere de tricou a lui Joyskim Dawa asupra lui Alexandru Tudorie, însă atacantul covăsnenilor nu a reușit să-l învingă de la 11 metri pe Ștefan Târnovanu.

Criză de nervi a lui Laszlo Dioszegi după ce Tudorie a ratat un penalty în Sepsi – FCSB

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a avut o criză de nervi după ce Alexandru Tudorie a irosit un penalty, obținut tot de el, în minutul 26 al duelului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor a fost surprins de camerele video de la stadion în timp ce și-a aruncat telefonul mobil, fiind extrem de nervos din cauza ratării lui Tudorie.

Arbitrul Marcel Bîrsan nu a dictat inițial lovitură de la 11 metri, fiind chemat ulterior la marginea terenului pentru a revedea faza la VAR, după care a dictat penalty pentru Sepsi, tragerea de tricou a lui Dawa asupra lui Tudorie fiind evidentă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

  • 26 de ani are Alexandru Tudorie

Nu este primul penalty ratat de Alexandru Tudorie în acest sezon

Alexandru Tudorie a mai ratat un penalty pentru Sepsi, chiar în debutul sezonului, la meciul din preliminariile Conference League cu Olimpia Ljubljana, scor 3-1.

Atunci, atacantul lui Sepsi a ratat un penalty în minutul 67, la scorul de 1-1, însă echipa lui Cristiano Bergodi a reușit să câștige meciul în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Totuși, la returul de la Ljubljana, Sepsia a ajuns să joace calificarea la loviturile de departajare, iar Alexandru Tudorie a reușit să înscrie atunci.

În actualul sezon, Alexandru Tudorie a strâns 19 meciuri în toate competițiile pentru Sepsi, reușind să înscrie patru goluri și să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT

În perioada 2015-2017, Alexandru Tudorie a fost jucătorul FCSB-ului, după ce vicecampioana României îl cumpăra pentru 250.000 de euro de la Oțelul Galați, însă atacantul nu a reușit să se impună în echipa „roș-albaștrilor”.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Tudorie, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT